Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:34, 02 gru 2016

Do góry
Wianek sweterkowy super. W tym roku i ja sobie taki zrobiłam
Anna i Ogród 09:21, 02 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek z pomponów jest mega!

No nie? Też mi się podoba.
Anna i Ogród 21:52, 01 gru 2016

Do góry
Wianek z pomponów jest mega!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:04, 01 gru 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Pamiętam ten cieplutki wianek z zeszłego roku

Renia moje Carexy Evergold już teraz zaczynają kiepsko wyglądać, to samo co w zeszłym roku tzn.dostają plamy i źdźbła zaczynają gnić.
Carexy ID nieco lepiej, ale też coś zaczyna się dziać
Jak jest u Ciebie? Wychodzisz do ogrodu w tej zimnicy?

Przechodzę obok nich codziennie ... na pierwszy rzut oka wyglądają dobrze ... jutro im się przyjrzę
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:00, 01 gru 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Renia a wianek super z zeszłego roku )) swietny kolorek. Ja sie nie ogarniam z wiankiem chciałam taki z wełenki i koncepcji brak )) swietny a swieczuszki jescze raz pochwale bo sa boskie )))

A na pint?
W ubiegłym roku Ola miała też wianek sweterkowy ... i Edytka Zresztą co ja gadam ... przecież z Twoimi zdolnościami Ty zrobisz to tak, ze wszystkim szczeny opadną)))

Merci
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:59, 01 gru 2016

Do góry
Pamiętam ten cieplutki wianek z zeszłego roku

Renia moje Carexy Evergold już teraz zaczynają kiepsko wyglądać, to samo co w zeszłym roku tzn.dostają plamy i źdźbła zaczynają gnić.
Carexy ID nieco lepiej, ale też coś zaczyna się dziać
Jak jest u Ciebie? Wychodzisz do ogrodu w tej zimnicy?
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 19:43, 01 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Zapraszam, dogadamy się co do terminu telefonicznie.

Małgosiu to może i ja z córką dołączę do Reni z tym wiankiem ? tylko, że ja bedę miała tylko wianek i bombki , ale pistolet też mogę kupić
Od nowa ... na przekór wszystkim 19:13, 01 gru 2016

Do góry
Agatek napisał(a)

hihi to i tak więcej niż ja
ja tylko gałązki brzozy zebrałam na wianek i tyle, nic się więcej nie dzieje
o widzisz przypomniałaś mi o gałązkach, muszę jutro w pracy pozbierać jak coś jeszcze zostało, bo moja szefowa ma manię zbierania, co spadnie to do wora pakuje
Mój przyszły ogród 18:31, 01 gru 2016

Do góry
Z okazji pierwszego śniegu - wianek zimowy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:28, 01 gru 2016

Do góry
Renia a wianek super z zeszłego roku )) swietny kolorek. Ja sie nie ogarniam z wiankiem chciałam taki z wełenki i koncepcji brak )) swietny a swieczuszki jescze raz pochwale bo sa boskie )))
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:21, 01 gru 2016

Do góry
iwka napisał(a)
oj bardzo mi się podobają te skarpetki, zaczęłam robić na wianek i w kąt druty rzuciłam. Może chociaż na jedną malutką swieczkę się zmobilizuję

Iwonko Na wianek trzeba sie jednak trochę namachać pamiętasz mój z ubiegłego roku?
Ze skarpetami pójdzie Ci duuuuuużo szybciej
Powodzenia
Od nowa ... na przekór wszystkim 18:16, 01 gru 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Iwonka, ja nie wiem, kiedy Wy dziewczyny to wszystko ogarniacie
Mnie chyba jakiś marazm dopadł, jedyne co ze Świętami współnego zrobiłam, to lampeczki na bateryjki kupiłam
Pozdrawiam.

hihi to i tak więcej niż ja
ja tylko gałązki brzozy zebrałam na wianek i tyle, nic się więcej nie dzieje
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:05, 01 gru 2016

Do góry
oj bardzo mi się podobają te skarpetki, zaczęłam robić na wianek i w kąt druty rzuciłam. Może chociaż na jedną malutką swieczkę się zmobilizuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:47, 01 gru 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
śliczne
kurcze chyba muszę zrobić taki adwentowy wianek albo cuś
u mnie nigdy nie było

No to pewnie, że rób ... od razu przyjemniej robi się w domu ... czuć, że Święta się zbliżają)))
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:46, 01 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
A ty sama robiłaś te skarpety świeczkom? Świetnie to teraz wygląda
Pomysłowo i minimalistycznie.

Ja na drze zewnętrzne chciałam zrobić tym razem wianek z mchu z niewielką ilością ozdób, taki naturalistyczny, żywy i prosty...ale zima mi zrobiła psikusa i śnieg pozakrywał w moim lesie za płotem całe połacie mchu i nie wiem gdzie szukać
Pozdrawiam.

Sama ... więc tym bardziej cieszę sie, ze się podoba
Też szukałam mchu w lesie ale podobnie jak Ty pod liśćmi i śniegiem nie dało rady ...
Buziaki
Coś jeszcze, coś więcej... 17:29, 01 gru 2016

Do góry

Pamiętacie wiosenny wianek? Bardziej glamour juz chyba nie może być

No i tyle mam dla Was
Anna i Ogród 13:50, 01 gru 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)
Od Iwki przyleciałam zobaczyć jakie cudeńka robisz i faktycznie. Paluszki masz zdolne i do tego jeszcze pracowite. Już kilka razy zerkałam do Ciebie, teraz czuję, że będę zaglądać na bieżąco szukając inspiracji i licząc, że Twoje natchnienie mi się udzieli, bo o i ile cotoniki robiłam w zeszłym roku na łańcuch ledowy tak nie wpadłam jeszcze na to, żeby wianek z kawałka wydzierganej tkaniny zrobić. Efekt super.
Pozdrawiam Aniu.

Inspiruj się ile chcesz. Ja inspiruję się u Nawigatorki, Malkul i innych super dziewczyn. One tworzą super cemenciaki które też kiedyś muszę sobie zrobić.
A widziałaś ten drugi wianek pomponowy? Zawiśnie na drzwiach po świętach.
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 11:30, 01 gru 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
Reńka, no to 500 pyknęło, gratulacje i też czekam do wiosny. Na razie skupiam się na maratonie tortowo urodzinowym, a potem świątecznym. Buziaki.
Podziwiam że macie czas i chce się Wam ozdoby robić... ja nie jestem jeszcze na tym etapie

Reńka! kto i kiedy do mnie tak się zwrócił? nie przypominam sobie, ależ mi radochę zrobiłaś aż mi się banan na twarzy zrobił

Wianek, pistolet i jakieś ozdoby kupiłam w zeszłym roku, bo wtedy już przymierzałam się do stworzenia czegoś. Odleżało się to rok może w tym roku będzie lepiej i na zamiarach się nie skończy?
Anna i Ogród 11:07, 01 gru 2016

Do góry
Od Iwki przyleciałam zobaczyć jakie cudeńka robisz i faktycznie. Paluszki masz zdolne i do tego jeszcze pracowite. Już kilka razy zerkałam do Ciebie, teraz czuję, że będę zaglądać na bieżąco szukając inspiracji i licząc, że Twoje natchnienie mi się udzieli, bo o i ile cotoniki robiłam w zeszłym roku na łańcuch ledowy tak nie wpadłam jeszcze na to, żeby wianek z kawałka wydzierganej tkaniny zrobić. Efekt super.
Pozdrawiam Aniu.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 07:54, 01 gru 2016

Do góry
śliczne
kurcze chyba muszę zrobić taki adwentowy wianek albo cuś
u mnie nigdy nie było
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies