Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

BasiaLT 11:30, 02 gru 2016

Ale ci nasypało tego śniegu... kurcze czy ja mieszkam w innej Polsce? u mnie +5 stopni, świeci słońce i przestało w końcu wiać.
jolanka 11:38, 02 gru 2016

Ania, u mnie też dosypalo Cieplej roślinom będzie
Makao_J 12:07, 02 gru 2016

Porażka. Odśnieżyłam, ulepiłam bałwana i wróciłam z zakupów. U mnie też śnieg się topi ale trochę to potrwa bo jest go duuużo. Chlapa potworna. Obiad wstawiłam i zaraz po chłopaków muszę jechać.

Po odśnieżaniu powstały górki śniegowe więc dzieciaki będą miały frajdę.
Makao_J 12:09, 02 gru 2016

LyraBea napisał(a)
Wianek pompaśny i niemal w moich kolorkach
Dziewczyny to mają naprawdę fajne pomysły. I jeszcze znajdują przy natłoku obowiązków na to czas. Z drugiej strony wiele tu z nas w ten sposób odreagowuje brak pracy w ogrodzie. Jakoś w końcu trzeba dotrwać do wiosny.
Widzę, że u Ciebie i u wielu Dziewczyn już regularna zima. U mnie wiosenne klimaty póki co za oknem.
Pozdrawiam.

Troszkę Ci tej wiosny zazdroszczę ale wiem że zima dla roślin jednak jest lepsza bo muszą odpocząć przed wiosną.
12:58, 02 gru 2016
Aniu jak wy zarażacie robieniem ozdób, też mam chęci, ale nie wiem czy to co zaplanowałam zrobię. Bardzo fajne te bombeczki z kordonku , filmiki już obejrzałam, super.
Najgorsze że zakupy we florystycznym zrobiłam za 200zł plus bombki nie powiem za ile, dobrze, że eMa przy mnie nie było.
Dominika11 13:02, 02 gru 2016

o żesz - ile sniegu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wianek pomponikowy - piękny
Makao_J 13:06, 02 gru 2016

MonikA napisał(a)
Aniu jak wy zarażacie robieniem ozdób, też mam chęci, ale nie wiem czy to co zaplanowałam zrobię. Bardzo fajne te bombeczki z kordonku , filmiki już obejrzałam, super.
Najgorsze że zakupy we florystycznym zrobiłam za 200zł plus bombki nie powiem za ile, dobrze, że eMa przy mnie nie było.

Hihihi to ja też tak robiłam zakupy bombek na choinkę. Po kryjomu przed eMem.
Makao_J 13:07, 02 gru 2016

Dominika11 napisał(a)
o żesz - ile sniegu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wianek pomponikowy - piękny

No o żesz, ale topi się po woli.
13:12, 02 gru 2016
Makao_J napisał(a)

Hihihi to ja też tak robiłam zakupy bombek na choinkę. Po kryjomu przed eMem.

W tamtym roku miałam na złoto z czerwonym, a w tym zmieniam na biały z dodatkiem srebra więc niestety wszystko od podstaw kupuje, był tylko przy pierwszym podejściu do bombek za 150zł i stwierdził z miną przy kasie, czy to tak co roku będziemy kolor zmieniać? Dobrze, że nie wie o następnym podejściu za kolejne 150 zł, a o florze już nic nie wspomnę.
Cieszę się że nie jestem sama
Makao_J 13:19, 02 gru 2016

Ja też miałam do tej pory złoto czerwoną choinkę -a dokładniej 8 lat - i w tym roku robię białą. Fakt że ja planuję białą od roku i zakupy poczynałam już rok temu. W tym roku dokupiłam resztę i zrobiłam białe cottony. Nie mogłabym tak od razu wszystko kupić bo jakby coś się stłukło przez dzieciaki to chyba bym się zaryczała. A rozłożone w czasie takie zakupy tak nie bolą