Skrzynie zbite )))
Teraz tylko czekamy na kolejne okno pogodowe i będziemy malowac, montować folię kubełkową i muszę dokupić tą siatkę na krety
Chyba jednak nie wyszło źle )
Przesyłka z zestawem Bogdzi właśnie dotarła. Pięknie zapakowana. Korek oklejony taśmą. Każda butelka w bąbelkach . Na zdjeciu brakuje Florovitu, ale cena, którą podawałam za komplet (45 zł) go zawierała. Przesyłka dotarła w ciagu 24 godzin od złożenia zamówienia.
Dziękuję Mazan- zaraz poczytam co już napisałeś, wstawiam więcej zdjęć.Może lepiej na nich widać co to. Ogólnie ogród był założony w zeszłym roku. Bukszpan mógł być bardziej przelany niż przesuszony. Może trochę przemarzł.Ogólnie w cały ogrodzie, również warzywnym, pojawiło się dużo pleśni i grzyba. Wyrzuciłam do kosza całe pomidory, papryki, również dereń biały, morwa, wydawaył się być dotknięte jakąś chorobą.
Nie wiem czy na wiosnę nie spryskać wszystkiego profilaktycznie preparatem przeciwgrzybiczym....nie znam się
witaj Aniu .
Host u mnie sporo.
Jak one ci sie tak podobają to specjalnie dla ciebie takie hościane widoczki
Hosta Wart Paint i falista
August Mon
Hosta Crusader
Hosta Gold Standart
Earth Angel i Second Wind
Kurczaczek, piękna Ci ona jest muszę poszukać w necie...
Ciemierniki tez sobie kupiłam, sztuk 2, kusiły mnie te większe, pełne i lekkim odcieniem bordo, piękne były, ale szkoda mi było kasy. Na razie muszę się zadowolić tymi
O matko i córko ale piękna Ile lat trzeba czekać na taki efekt?
Bożenko, poproszę mojego p.o. eMa żeby dla pewności mierzył jeszcze raz w kilku miejscach ph tam gdzie jest zwykła ziemia (nie ulepszona na rabatach) i dam znać.
No własnie raczej nie mam, drzewa są jeszcze małe, ewentualnie może z boku brzozowego "zagajnika", ale one tez niewielkich rozmiarów i ażurowe. No chyba, że na długiej rabacie, tam trochę bardziej wilgotno jest, tylko musiałabym coś przemeldować na inna rabatę
Witam. Postanowiłam również podpiąć się pod wątek. Mam problem ze skarpa czy tez bardziej pochyłością, ciągnie się ona wzdłuż płotu na ok 70m i problem polega na tym ze płot ma być na jej dole wiec spadek jest w stronę płotu. Proszę o pomoc jak ugryźć temat , chciałabym osłonić się od wiatru tylko nie wiem czy sadzić drzewa przy płocie czy na gorze spadku. Chodzi o to żeby tego nie kosić.