Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:48, 17 wrz 2014

Do góry
Bozenka06 napisał(a)
Bardzo proszę o odpowiedź , ciekawi mnie ile m2 ma ogród pani Danusi -twórczyni ogrodowiska i ile pani Ani ?Widziałam ogród p.Danusi w tv -wydaje się bardzo mały, a może takie jest tylko moje wrażenie
pozdrawiam
Bożena

Ogród Danusi ma 250 metrów kwadratowych plus hidcotowa o długości 50 metrów
Ana chyba pisała, że ma 900 metrów? Ale na pewno to potwierdzi lub odwrotnie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:52, 17 wrz 2014

Do góry
BEATA_S napisał(a)
Już jest
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/najpiekniejszy-ogrod-na-swiecie-znajduje-sie-w,142768.html
no proszę!!!! super a ja tu telefonem nagrywałam...
Sebek też jestem ciekawa jaka telewizja będzie za 10 minut...
czekam z niecierpliwością na relację Hani
A Panu Bartkowi dziękuję pięknie za to że nas zauważył i wyszedł na przeciw naszym prośbom
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:42, 17 wrz 2014

Do góry
Za chwile 13 - ta, jaka telewizja będzie? Oby Hania nadal była, to potem będzie relacja
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:20, 17 wrz 2014

Do góry
Jak Magnolia coś pokaże to wszystkim ślinka cieknie... Właśnie zjadłem ciastko
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:59, 17 wrz 2014

Do góry
Sebek no to widać, że już nawet w Anglii podświadomie kopiują Danusie... ja mam takie małe marzenie wybrać się na CHFSh wtedy gdy Danusia będzie miała tam swój ogród
Krzesła są bardzo wygodne potwierdzam, miałem okazje posadzić na nich swoje 4 litery w kilku miejscach, a pomyśleć, że to klasyk z lat pięćdziesiątych.

Ostatnie wejście świetne no i operator ciekawie pokazał kilka detali i zbliżeń... szkoda, że tak krótko, ale na szczęście nowy odcinke Mai był kręcony
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:49, 17 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Dawno tak długo nie siedziałem przed TV, ale kibicuje dzielnie, a pierwsze wejście podobało mi się najbardziej, jednak ruchomy obraz, woda na stalowej kuli i Daimond Chair, którym zachwyciłem się CHFSh w jednym ogrodzie u Ciebie Danusiu powinien zagościć na stałe bo wygląda zjawiskowo w tym miejscu
Czekam na wejście z Wami

Łukasz, Danusia tymi meblami wyprzedziła CHFS, bo są w ogrodzie chyba już od początku maja Są one niezwykle wygodne, że o wyglądzie nie wspomnę

Mam nagrane wejście z Wami, ale światło słoneczne odbija się od ekranu, może ktoś wrzuci nagranie o dobrej jakości?

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 08:58, 17 wrz 2014

Do góry
Oglądam na bieżąco i uśmiech nie schodzi mi z twarzy Robię zdjęcia i moze spróbuję nagrać film
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:59, 16 wrz 2014
Do góry
Sebek napisał(a)

Bogda już podała - ja jeszcze polecę sklep forumowiczki Marty-finki
Swoje trawy kupowałem na ryneczku albo w szkółkach

Dziękuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:10, 16 wrz 2014

Do góry
Ana, pamiętam dobrze Twoje początki i Twoje idealne kanty przy kostce, a jak jeszcze pisałaś w jakich warunkach je robiłaś to wiedziałem, że mam do czynienia z prawdziwą ogrodomaniaczką Pokonałaś ugór w pięknym stylu - w ogóle nie pamiętam w tym wątku narzekania, a miałaś na co Motywujesz wielu ludzi, co widać po ilości odsłon wątku jak i ilości stron
Ogród u stóp klasztoru 22:07, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Czyli jednak w przedogródku będzie trawnik?

to jest zwycięstwo ogrodowiskowych dziewczyn.
skutecznie wybiły mi to z głowy . wprawdzie chciałam to i tak zrobić na naturalny styl , ale uparły się ....a ja muszę ich słuchać i basta , bo to mądre głowy ....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:01, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Jeszcze 10 godzin, nie mogę się doczekać!

hahaha... Sebuś odlicza czas Całe ogorodowisko odlicza z Tobą Będziemy patrzać jak Danusia cudnie się prezentuje w swoim ogrodzie , też nie mogę się doczekać . Danusiu życzymy powodzenia
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:57, 16 wrz 2014

Do góry
Jeszcze 10 godzin, nie mogę się doczekać!
Ogród u stóp klasztoru 21:49, 16 wrz 2014

Do góry
alinak napisał(a)
Mam wielkie tyły na forum , ale kompletnie nieczasowa jestem teraz .
przyłącz kanalizacji wreszcie zrobiony .
Jutro zbieram marną resztkę trawnika , nawożę kompostu i ziemia będzie przeryta od nowa zmieszana glina z kompostem. potem dopiera po posadzeniu roślin posieję trawę ...mam nadzieję że zdążę.

Czyli jednak w przedogródku będzie trawnik?
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:47, 16 wrz 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)
Jeszcze moje zakupy cebulowe w Lidlu.
W tym roku nic nie zamawiam z neta.
Dobrze, że poczekałam na cebule lidlowe, bo było prawie wszystko to, co chciałam.
Poza tym obiecałam sobie w tym roku nie szaleć.

Jakby to podliczyć to nie wiem czy nie poszalałaś I choć cieszę się do tych cebul to cały czas wzdycham do Chapel
Jesienne spotkanie Ogrodowiska w Wojsławicach 28.09.2014(niedziela) 21:22, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Może u Marty Finki są?

Są!
Marta będzie się wystawiać w Wojsławicach więc mozna dostawę odebrać na miejscu.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:31, 16 wrz 2014

Do góry
jula81 napisał(a)

Sebku mam taki mały "romansik" do Ciebie ... powiedz mi czy mam ściąć kwiaty z łodygami u Silverków jak będę je wysadzać z donic na zimę do ogrodu?
co radzisz?

Nigdy w życiu! Nie ma chyba nic ładniejszego niż koronkowe kwiaty hortensji ozdobione szronem w zimowy dzień Wsadź je wraz z kwiatami
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:30, 16 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Jestem na bieżaco Poczytałam i znikam . Wreszcie jesień, jakoś da się forum ogarnąć...

Ostatnio ogarnąłem wątki tematyczne - i znów pełno plusików... Ale ulubione wątki ogrodowe ogarniam na bieżąco
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:19, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Runianka i bukszpan świetnie razem wyglądają, to połączenie zobaczyłem na GAP photos i stwierdziłem, że muszę to powtórzyć Miło mi jak ktoś ode mnie coś zgapia, przynajmniej wtedy wiem, że jednak nie wygląda to źle
Moje SD mają chyba 3 lata - może dościgną, może nie Swoje dość ostro tnę i dzięki temu kwiaty mają wielgachne - i nie pokładają się tak bardzo, gdy deszcz namoczy kwiaty

Sebku mam taki mały "romansik" do Ciebie ... powiedz mi czy mam ściąć kwiaty z łodygami u Silverków jak będę je wysadzać z donic na zimę do ogrodu?
co radzisz?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:18, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Małgosiu - wtedy to była nowość - a Danusia wykazała się ogromną uprzejmością i nie dość, że mi je kupiła to jeszcze je wysłała z Warszawy
Ściąłem je wiosną może na 40 cm, a mają mniej więcej po 1,5 metra wysokości - jeśli wiosną potraktuję je łagodnie (i zima również ) to na pewno będą mieć ponad 2 metry

Dzięki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:36, 16 wrz 2014

Do góry
Ozz napisał(a)
No piękny busz

Cieszymy się, że Ci się trawki rozsiewają, cieszymy

Powiedz no jeszcze czy te rozchodniki pod kannami to takie zwykłe czy siakieś ,,specjalne", że są takie niskie?

To zwykłe, choć one od początku są takie niskie i drobne, nigdy nie dochowałem się okazałych kęp...

A skoro się cieszysz to ja również - i nie tylko wysyłam uśmiech, ale za chwilę prośbę o adres na PW, bo lilie przecież Wam obiecałem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies