Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:34, 16 wrz 2014

Do góry
Anita1978 napisał(a)

To zależy od stanowiska chyba.....u mnie jeszcze nie brązowieją....no, może trochę....silver jak widzisz różowieje a to jest zasadnicza różnica.....
Moja limka obecny stan ( ma około 1,80m)

Sebuś, mam nadzieje, ze wybaczysz zaśmiecanie wątka....

U mnie tylko pojedyncze kwiaty stały się brązowe, ale może nawet o uszkodzenia mechaniczne, a nie wina słońca. Nie mogę stwierdzić różnic między Silver Dollar a Limelight, bo drugiej nie mam - jednak obie są piękne

I wcale nie zaśmiecacie wątku - uwielbiam kiedy jest w nim ruch - nim założę trzeci wątek to już chyba będę miał nowy ogród
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:30, 16 wrz 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
piękne te silverki, musi być milutko tak przechodzić koło nich do domku
a co to jest to takie kwitnące a fioletowo? to rozchodnik jakiś?

Bardzo miło Wszyscy chcą ode mnie sadzonki
Jeśli chodzi o fioletowe kwiaty to nie wiem o które Ci chodzi - bo u mnie ogród teraz głównie stał się różowo-fioletowy.... Aż wstyd
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:26, 16 wrz 2014

Do góry
Malgosik napisał(a)
Sebek, czemu zdecydowałeś się na hortensje Silver Dollar?
I jak długo u Ciebie rosną, bo w necie podają wysokość do 2 m, a u Ciebie nie są wysokie.
Waham się pomiędzy Limelight a Silver Dollar.

Małgosiu - wtedy to była nowość - a Danusia wykazała się ogromną uprzejmością i nie dość, że mi je kupiła to jeszcze je wysłała z Warszawy
Ściąłem je wiosną może na 40 cm, a mają mniej więcej po 1,5 metra wysokości - jeśli wiosną potraktuję je łagodnie (i zima również ) to na pewno będą mieć ponad 2 metry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:22, 16 wrz 2014

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Sebku. Buszowałam po ogrodzie i ślad po sobie zostawiam. Miłego wtorku, pozdrawiam

Wtorek zaliczam do udanych, mimo, że się jeszcze nie skończył Również pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:20, 16 wrz 2014

Do góry
Anita1978 napisał(a)

Jakby to powiedzieć....hmmm....i tak byś go nie ukrył.....
Horti śliczne! Wypasione na maksa, i cała reszta też!

Uśmiałem się Fakt, jedynie ukryłbym go, gdybym pokazywał tylko zbliżenia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:19, 16 wrz 2014

Do góry
jula81 napisał(a)

No Sebuś Twoje Silverki jakieś takie dorodniejsze są od moich.Może dlatego że ja mam je pierwszy rok i to w donicach .Ale wysadzę je do gruntu i w przyszłym roku dościgną Twoje dolarki
ps. zgapiłam od Ciebie i też runiankę mam pod obwódką bukszpanową doradzałam się i doradzałam także Ciebie - miała być tojeść ale runianka z bukszpanowych więc jakoś tak mi bardziej pasowała .chyba się nie gniewasz że zgapiłam
Pozdrawiam słonecznie

Runianka i bukszpan świetnie razem wyglądają, to połączenie zobaczyłem na GAP photos i stwierdziłem, że muszę to powtórzyć Miło mi jak ktoś ode mnie coś zgapia, przynajmniej wtedy wiem, że jednak nie wygląda to źle
Moje SD mają chyba 3 lata - może dościgną, może nie Swoje dość ostro tnę i dzięki temu kwiaty mają wielgachne - i nie pokładają się tak bardzo, gdy deszcz namoczy kwiaty
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:15, 16 wrz 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)
Sebku, dzięki za fotki
Macham!

A ja dziękuję za wizytę Sebuśkam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:14, 16 wrz 2014

Do góry
Bogda napisał(a)
trawki.pl

Dziękuję, że czuwasz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:13, 16 wrz 2014

Do góry
lew_ogrodowy napisał(a)
Sebek, a gdzie kupowałeś swoje trawy? Polećcie mi, proszę, na priv jakiś solidny sklep wysyłkowy z trawami. Z góry dziękuję.

Bogda już podała - ja jeszcze polecę sklep forumowiczki Marty-finki
Swoje trawy kupowałem na ryneczku albo w szkółkach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:11, 16 wrz 2014

Do góry
ka1sia napisał(a)
Sebciu, mnie ten Twój busz też się bardzo widzi a do tego robisz takie śliczne fotki
a siewki carexów też mam, przydadzą się

Trochę próbuję ten busz ujarzmić - czasem wyjdzie lepiej czasem nie
A carexy przydadzą się na 100%
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:36, 16 wrz 2014

Do góry
Malgosik napisał(a)
I jak długo u Ciebie rosną, bo w necie podają wysokość do 2 m, a u Ciebie nie są wysokie.

Limka potrafi być wyższa niż 2 M.......
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:35, 16 wrz 2014

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:27, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

No nie ukrywam, że mam busz... Ale lubię to

Jakby to powiedzieć....hmmm....i tak byś go nie ukrył.....
Horti śliczne! Wypasione na maksa, i cała reszta też!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:25, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Hortensje Silver Dollar

No Sebuś Twoje Silverki jakieś takie dorodniejsze są od moich.Może dlatego że ja mam je pierwszy rok i to w donicach .Ale wysadzę je do gruntu i w przyszłym roku dościgną Twoje dolarki
ps. zgapiłam od Ciebie i też runiankę mam pod obwódką bukszpanową doradzałam się i doradzałam także Ciebie - miała być tojeść ale runianka z bukszpanowych więc jakoś tak mi bardziej pasowała .chyba się nie gniewasz że zgapiłam
Pozdrawiam słonecznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:51, 16 wrz 2014

Do góry
Ewciu ja się czuję wyróżniona bardzo (mimo, iż szepnełam u kondzia błaganie o wiersz )

Sebek- no musze przez zime tę wizytówką wymodzić wreszcie

Jazzy- inspirujesz ostatnio nas bardzo

Gabisiu- wieczorem wpadaj rozlejemy buteleczkę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:00, 16 wrz 2014
Do góry
Sebek, a gdzie kupowałeś swoje trawy? Polećcie mi, proszę, na priv jakiś solidny sklep wysyłkowy z trawami. Z góry dziękuję.
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:50, 16 wrz 2014

Do góry
Kasiek - zimą jest kolorowo inaczej.. bo biały też kolor

Juzia - ja jak wygram w totka to kupię auto co nie będzie sie psuło tak często (czytaj młodsze) i .. będzie czym jeździć na spotkania

Motylek Beata - może jednak sie zmobilizujesz.. mogłabym podskoczyć do Ciebie do Rz i podrzucić, ale akurat jutro nie mogę sie ruszyć nigdzie.

Haniu - wczasujesz sie co roku na południu Polski.. nic tylko rodzinkę sprowadzić do Rz... jakiś sposób znajdziesz by ich odpowiedni nakierować

Bogdzia - piękne fotki robisz i się przyłożyłaś do tematu, tylko nasze rajdanie i śmiechy chichy wypłoszyły wszystkie ptaki w okolicy , no prawie wszystkie bo kilka sie zostało A ja zaraz gonię zawieźć rumaka do jeźdźca Kazek co popatrz na niebieskiego konia to sie śmieje... a najbardziej podobają mu sie jego oczy.. tak mądrze i wnikliwie patrzy Zdam relację po południu

Agania - każdy spotyka sie gdzie może i z kim może ... tylko u mnie zawsze z tej okazji jest dużo szumu Nie mam ani więcej ani mniej spotkań podejrzewam niż inni.. czyli Ci co chcą sie spotykać i mogą..

Sebek - kiedyś prywatnie Ci opowiem.. łódzkie dziewczyny jajcary są, że hej.. ze wszystkiego były śmiechy..

Najbardziej szczęśliwy z powodu spotkania był pies.. miał stado do pilnowania, każda psiara to wymiziany był staruszek, a że głuchy to dotyk zastępuje mu teraz słuch... i chyba pies najbardziej tęsknił za towarzystwem.. a tak pilnuje mi bukszpanów... kładzie się na nie lub wykopuje, niektóre mam już po kilka razy wykopane.. i jak mi maja one rosnąć ???
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:09, 15 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Widziałem Twoje siewki - i jakieś takie inne są Ale może to kwestia zdjęcia

No moje jakieś takie grube źdźbła mają....sama nie wiem co to
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:08, 15 wrz 2014

Do góry
Ja piszę u Ciebie pierwszy raz,oczywiście śledzę,czytam,oglądam no i w końcu przyszedł czas w którym muszę to z siebie wyrzucić - baaaaaaaaardzo mi się podoba - wszystko - hortensje(choć silver dollar średnio mi się podobają)u Ciebie wyglądają cudownie i te rabaty bylinowe..nie no..bardzo mi się podobają..Brawo Sebek!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:47, 15 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Chwilowo zamknięte. Idę czytac o rózach.

Konrad!!!!!

To ja też poproszę link
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies