Kasiek - zimą jest kolorowo inaczej.. bo biały też kolor
Juzia - ja jak wygram w totka to kupię auto co nie będzie sie psuło tak często (czytaj młodsze) i .. będzie czym jeździć na spotkania
Motylek Beata - może jednak sie zmobilizujesz.. mogłabym podskoczyć do Ciebie do Rz i podrzucić, ale akurat jutro nie mogę sie ruszyć nigdzie.
Haniu - wczasujesz sie co roku na południu Polski.. nic tylko rodzinkę sprowadzić do Rz... jakiś sposób znajdziesz by ich odpowiedni nakierować
Bogdzia - piękne fotki robisz i się przyłożyłaś do tematu, tylko nasze rajdanie i śmiechy chichy wypłoszyły wszystkie ptaki w okolicy , no prawie wszystkie bo kilka sie zostało

A ja zaraz gonię zawieźć rumaka do jeźdźca

Kazek co popatrz na niebieskiego konia to sie śmieje... a najbardziej podobają mu sie jego oczy.. tak mądrze i wnikliwie patrzy

Zdam relację po południu
Agania - każdy spotyka sie gdzie może i z kim może ... tylko u mnie zawsze z tej okazji jest dużo szumu

Nie mam ani więcej ani mniej spotkań podejrzewam niż inni.. czyli Ci co chcą sie spotykać i mogą..
Sebek - kiedyś prywatnie Ci opowiem.. łódzkie dziewczyny jajcary są, że hej.. ze wszystkiego były śmiechy..
Najbardziej szczęśliwy z powodu spotkania był pies.. miał stado do pilnowania, każda psiara to wymiziany był staruszek, a że głuchy to dotyk zastępuje mu teraz słuch... i chyba pies najbardziej tęsknił za towarzystwem.. a tak pilnuje mi bukszpanów... kładzie się na nie lub wykopuje, niektóre mam już po kilka razy wykopane.. i jak mi maja one rosnąć ???
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.