Basiu 100 stron to duży wyczyn. Podziwiam. Też nie imprezowałam, ale dziś gości miałam.
Kwiaty lubiłam od dziecka, od zawsze towarzyszył mi jakiś ogródek. Kwiatów u mnie dużo, bo ja kwiatkowa jestem, ale mam też dużo starych prawie trzydziestoletnich bukszpanów i to one w zimie są dekoracją ogrodu.
Za miłe słowa bardzo dziękuję.
Dziekuje bardzo za odpowiedz. A jak dlugo trzymaja, te czerwone liscie?
Bardzo ladnie sie prezetuja. A te na pniu jeszcze masz?
Ja mam laurowisnie na pniu i zastanawiam sie nad kupieniem 3 glogownikow Red Robin rowniez na pniu, ale obawiam sie, ze mi zimna beda przemarac, bo zostalo mi jedynie jeszcze miejsca w ogrodzie, gdzie ciagle wiart wieje.
Zycze Ci milego nowego roku 2019 i z niecierpliwoscia czekam na wiosenne zdjecia
Gosiu, wszystko takie piękne, że napatrzeć się nie mogę. Cudeńka. Ale te krasnale to już pobiły wszystkie inne dekoracje. Prze-pię-kne. Też mi one się podobają i chyba jeszcze za rok będę robiła trochę większe i mniejsze.
Oby zdrówko było. Tobie wszystkiego najlepszego na nowy rok 2019 życzę. Spełnienia marzeń i zdrówka.
A kociak to jak moja Fanta. Bardzo podobny.
Pozdrawiam.
Gosieńko, wianek przepiękny. Możesz być z siebie dumna. Masz super pomysły dziewczyno. Za rok ja też taki zrobię. Jeśli pozwolisz. Bardzo mi się podoba. A hortensje jesienią czekają i tak na ścięcie.
Te choinki z gazet to ja też robiłam ale zdjęcia ich są u mnie, na stronach wcześniejszych, z grudnia 2017. Technika ta sama.
Wszystkiego najlepszego w roku 2019.
Pozdrawiam.
Piszesz o metamorfozach w tym roku, więc życzę Ci wytrwałości w dążeniu do celów oraz dużo, dużo zdrówka w Nowym roku
Nie przywołuj jeszcze wiosny- mój kręgosłup nie zdążył się jeszcze zregenerować po pracach ogrodowych, które trwały do póóóóóźźźźnej jesieni
Kochani bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i noworoczne i wzajemnie życzę Wam
cudownego Nowego roku 2019 i niech jego czas będzie dla Was spełnieniem marzeń
W tą sylwestrową noc