Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Moja "przyziemna" :) pasja 21:56, 30 sie 2014

Do góry
Nie mogę wyjść z zachwytu, po prostu masz idealnie!
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:52, 30 sie 2014

Do góry
Czy może być piękniej? Po założeniu trawnika dowiemy się, że jednak może Będziemy umierać z niecierpliwości albo przynajmniej wyć do ekranów
Ogród z lustrem 21:46, 30 sie 2014

Do góry
Połączenie Red Barona i berberysow zaskakująco piękne Nawet z najprostszych roślin potrafisz stworzyć cudo
Ogródek Janiny 21:40, 30 sie 2014

Do góry
Ale super Wam idzie realizacja Pięknie wyglądają juz te rabaty Żywopłot wezlowy po prostu genialny!
Zieleń to życie 2014 21:31, 30 sie 2014

Do góry
Dziękuję za relację, fajnie pooglądać wszystko na bieżąco Do CHFS daleko, choć Państwo Szmit są najbliżej
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:09, 30 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Różyczki boskie, tak jak widoki ogólne Pozdrawiam

Pozdrawiam i ściskam!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:17, 30 sie 2014

Do góry
Danusiu, jak zwykle nas zaskakujesz nowymi połączeniami, nigdy Cię nie dogonimy Będziesz ciąć u siebie bukszpany czy juz jesteś po tym zabiegu?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:09, 30 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Czyli szał się zaczął
Kupiłam sobie dzisiaj tulipany
Blue diamond
Belfort strzępiasty
Groenland
danceline
Purple tower

A wcześniej
Negrita Double
Maureen Double
Casablanca

O jeżu malusienki, jakie cuda Kusisz Choć bardzo ciekawe odmiany widziałem wczoraj w T, jednak takich strasznych cen nie miały
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 09:57, 30 sie 2014

Do góry
Różyczki boskie, tak jak widoki ogólne Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:31, 29 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Kwitną dalie na przedpłociu

Bukszpany powędrowały tutaj - wrzosy ich nie zagłuszą, a gdyby fiołki chciały to zrobić to je przykrócę Lepszego miejsca nie mam, bo potem po krawędzi rabaty leci woda z rynny

Obwódka łączy się z tą - nim się wyrównają ja będę pewnie już na emeryturze

Kurka Sebku, Ty to potrafisz! Zuch Chłopak
Pozdrawiam serdecznie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:23, 29 sie 2014

Do góry
Pozdrawiam zaglądających i dziękuję za miłe, budujące słowa Jestem mocno nieczasowy i właściwie nie wiem jak się nazywam, więc tylko jeszcze pomacham do Was i spadam
Miejsko & sielsko 12:41, 29 sie 2014

Do góry
kamasja napisał(a)
Witam z wczesnego rana jak to dzisiaj powiedział Mann w trójce cyt. "Uwaga proszę państwa radio to nie tylko rozrywaka ale i informacja, za chwilkę podam państwu dokładną godzinę ale czas się zmienia i biegnie a więc jest wcześnie rano." Dzięki za wsparcie bo nic nie pojęłam z tego co pisał Sebek, mimo, że jestem dyr. operacyjnym(czytałaś u Malkul?)

Taaa… dobre i wzruszające, synowi muszę pokazać
Wierna jestem od lat trójce
Miejsko & sielsko 09:52, 29 sie 2014

Do góry
Witam z wczesnego rana jak to dzisiaj powiedział Mann w trójce cyt. "Uwaga proszę państwa radio to nie tylko rozrywaka ale i informacja, za chwilkę podam państwu dokładną godzinę ale czas się zmienia i biegnie a więc jest wcześnie rano." Dzięki za wsparcie bo nic nie pojęłam z tego co pisał Sebek, mimo, że jestem dyr. operacyjnym(czytałaś u Malkul?)
Z miłości do bukszpanów... 07:06, 29 sie 2014

Do góry
Hellou
A dlaczego narzekasz skoro masz tak pieknie? Sebek ma rację z białym kamieniem... Jeszcze rok i będzie brudny...a jak zaczniesz przesadzać....

Zacznij od posadzenia sobie na brzegu rabat trawek. Hortensje maja to do siebie, źe są brzydkie zima. Więc potrzebują w nogi trawy. Polecam połączenie hortensji z rozplenicami medium lub little. Mimo że wiele osob narzeka posadziłabym anabell bo dla mnie te kuliste kwiaty są najpiekniejsze. Jeśli posadzisz za rozplenicami w odpowiedniej odległosci i latem dasz im podpory od przodu (zielone, metalowe, dostępne w marketach, podpory ktorych nie widać w zieleni lisci ) to będzie pieknie i będą pasować do białego żwirku.
Napisz więcej o warunkach na tej rabacie: strony świata, naslonecznienie, gleba, czy widzisz ją przez caly rok, przy wejsciu czy w glebi ogrodu, widok z salonu czy kuchni?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:37, 28 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Widok z okna

Widok, gdy się wychodzi z domu

Dbam o ruch wśród domowników i gości, którzy do domu dostają się slalomem między donicami Jedynie piesa wchodzi pod nimi Ciągle się zastanawiam co dać do donic, gdy te pachruszcze zbrzydną, ale chyba wiem Jednak nie zdradzę

Witam. Ogród piękny u Ciebie. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego ale ciekawie u Ciebie i jeśli pozwolisz będę zaglądał i uczył się od fachowca. Pozdrawiam z Beskidów.
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 20:27, 28 sie 2014

Do góry
Piękne miejsca Aniu pokazujesz, Chorwacje bardzo miło wspominam
Miejsko & sielsko 20:02, 28 sie 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Kiedy mnie odwiedzisz?
Cały dzień ganiałam po mieści, mogliśmy chociaż jakiś obiad zjeść

odmachuję!!!
wróciłam z biegów

Może się minelismy, bo ja również Jutro raczej nie dam rady, musze zaraz rano wracać, bo spotkanie klasowe mam u siebie
Miejsko & sielsko 19:58, 28 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wolałem poprzedni tytuł Macham z Kat.

Kiedy mnie odwiedzisz?
Cały dzień ganiałam po mieści, mogliśmy chociaż jakiś obiad zjeść

odmachuję!!!
wróciłam z biegów
Miejsko & sielsko 17:30, 28 sie 2014

Do góry
Wolałem poprzedni tytuł Macham z Kat.
Z miłości do bukszpanów... 17:05, 28 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pienne drzewo możesz posadzić na środku tego kwadratu, wtedy po prawej zostają tylko cisy i niedźwiedzie futro... Jeśli to drugie musisz mieć to je podziel i posadz na krawędzi rabaty. Od rogu proponuje bukszpanową obwodke idącą aż do? Nie wiem za obwodką możesz posadzić szpaler hortensji, dodadzą tam wyższego piętra, a ładne tło zapewnił sąsiad Nie wiem co wtedy z cisami, ale one chyba tam nie pasują, chyba, żeby zrobić parawan między modrzewiami a hortensjami, ale gdy modrzewie pójdą na szerokość to je pochłoną... Na pewno dla cisow znajdziesz miejsce

Sebuś, weź powiedz po ludzku
Albo maźnij koleżance bo nam doła złapie i się zniechęci a szkoda by było !
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies