Ja tam jeszcze nic nie mam ale mysle zeby jakies drzewa wysokie posadzic. A duze sa takie. A raczej male. Albo nie wiem sama zobacz. I one nie sa biale a srebrne bo maz tak sobie zachcial. Ale to jego kamienie wiec niech sobie maluje.
Witam wieczorową i jesienną porą.
Halinko na wiosnę pomyślimy o sadzonkach.
Eliso zamówiłam jeszcze miskanty, po niedzieli będzie dostawa.
Aniu pogoda się psuje, do bani.
Zawsze zapraszam.. ale w święto - święto czy święto poprawiny?
O ile jeszcze będzie co oglądać.. na pewno nic już nie będzie kwitło Chociaż zimna nie zapowiadają.. i dobrze, bo z g..a nigdy nie wyjdę w robocie. A i w ogrodzie też pasuje wykończyć trochę zaległości.. cebulki jeszcze lezą w kartonie. Oj czasu mało
Dziś dla odmiany z dzieckiem lekcja historii na żywo i coś miłego dla mnie. Pałac w Wilanowie, pięknie oświetlone ogrody i mapping na fasadzie pałacu. Polecam! Genialne po prostu.
Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie zwróciła uwagi na genialne stożki... grabowe!!! Świetne są. Czyżby alternatywa dla śmierdzących bukszpanów i drogich cisów?
Wczoraj prawie cały dzień lało. Jak w piątek była ładna pogoda to mi się nie chciało robić. A potem lipa. Ale i tak udało się odrobinę podziałać. Najważniejsze, że obsadzona jest rabata owalna. Musiałam uprzątnąć już byliny te uschnięte i te jednoroczne. Pusto teraz ale za to na wiosnę będzie ładny widok z okna kuchennego. Poszło prawie 500 cebulek. Została mi tylko jedna rabata do obsadzenia i... z 200 cebulek. Ale to już pikuś. Za tydzień zrobię.