U mnie tak samo, nawet jak popada to za dwa dni muszę rozwijać węże i podlewać. Czasem mam po prostu dość, ale przecież trzeba ratować roślinki. Za pochwałę kwiatów dziękuję.
Basia, no ja już te piękne chwasty chętnie bym oddała z dopłatą nawet
Dziś wszystko wyczyściłam, na następny poniedziałek będzie znów pełno ostów. No chyba, że w sobotę operację powtórzę, hehe
Jesienne widoczki zostawiam
Gruchy moje własne osobiste, z własnoręcznie sadzonego drzewka
niektóre trawiszcza kwitną już na całego
w warzywniku za garażem warzywka bujają na całego. Szpinak genialnie tam rośnie. Mam fajny przepis na sałatkę ze świeżego szpinaku jakby co
jest też fasolka szparagowa
Moja pracownia jeszcze nie skończona, czekam na montaż listew podłogowych i wymianę elektryki kontaktów i gniazd....co do mebli to muszę zrobić projekt i zamówić, czyli "twórczo" poczekam
Normalnie fajnie mieć w domu kobiece klimaty
eM też się wyraził....
podobają mu się zmiany w domu i dzisiaj mnie zaskoczył
Asia, zawilce koniecznie sobie kup. Są prześliczne, a przynajmniej na je bardzo lubię. Mają w sobie taką delikatność wiosny, a przecież jesień nadchodzi .. Są też białe pełne, też śliczne.
Dzięki Ewka Moje póki co dosyć sobie radzą...
Co mnie cieszy niezmiernie, bo je bardzo lubię
Ewa, Mrokasia, Kasia, Anitka, Gosia, Łucja odpowiadam, gdzie to miłe miejsce. Podane przez Was lokalizacje to niestety "pudła", chociaż Łucja zgadła. To miejsce jest w Chorwacji, w przeuroczej malutkiej miejscowości Bale. Miasteczko posiada oryginalną średniowieczną starówkę.
Kasia, dziękuję Wiesz, ja tu na lekkim odludziu jestem. Rzadko ktokolwiek zagląda, więc to bardzo miłe i motywujące, że mogę Wam czasem mój ogród pokazać, no i że się jeszcze komuś może podobać
Było coś dal ducha, to teraz coś dla ciała
Selery, fasolka (posadzona po wybraniu czosnku, buraczki, papryczki ,,,
To duży komfort mieć je pod ręką, bez konieczności chodzenia do sklepu.
Zresztą ... jakiego sklepu, hehe .. tu na miejscu prawie nic nie ma ...
Giardina śmiga po tej pergoli z prędkością światła
Lupo kończy powtarzanie, ale nie będę ścinać przekwitniętych kwiatów, bo ona takie fajne małe owocki zawiązuje