Znalazlam to co pisalysmy przy wczesniejszym planowaniu.
Jesli zrobisz tam sciezke na 1m i rabate na 2m to powinno byc ok. Przy domu nie bedziesz miala zadnej rabaty, tylko chodniczek. Jesli chcesz zrobic chodniczek na 80cm to tez mozesz. Taczka tez sie da wtedy przejechac
a no wlasnie bylismy na spaerze.I poszlismy w ta strone by ogladnac dom. Dom buduje jeden pan od jakies 6 lat i dosc dlugo wszystko bylo owiniete folia. Emus ostatnio przebiegal w okoicy i zobaczyl, ze foli nie ma i wreszcie widac jak to wyglada. A wyglada cudnie
Dziś było pięknie i słonecznie. Część dnia po prostu przesiedziałam na ławce pijąc kawę i delektując się ciepłem. Posadziłam trochę cebulek. 200 krokusów. Mam moją wymarzoną mini łączkę krokusową. Białe i żółte krokusy między płytami. Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie na wiosnę. Oprócz tego w końcu sadzę cebulki z ubiegłego roku. Pierwsze 200 za mną.
Kwitnie jeszcze kilka różyczk - nn - lubię ją. 3 tygodnie kwiaty się trzymają mniej lub bardziej
Angielka Benjamin Britten i Niemka Irina - jak ona pachnie...
Aniu, ptaszek przesiaduje pod buczkiem od strony okna kuchennego,może nie chodziłaś po tamtej stronie rabaty? A po drugiej stronie buczka -panienka.
Buk jesiennie inaczej wygląda