Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 19:09, 12 sie 2014

Do góry
Pasta flora mnie powaliła, przepiękne ujęcie A konwalniki ruszą, ale po roku, przynajmniej u mnie tak było...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:52, 12 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Irenko, jaką powierzchnię ma Twój ogród? Bo za każdym razem tak go pokazujesz, ze rzadko kiedy rozpoznaje te same miejsca, które oczywiście powalają

Odliczając zabudowę, koło 20 a ogród bo raz góra, raz dół, czasami nie pokazuje, bo bajzlownik
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:28, 12 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
O matko przecież tu już dokumentację rozwodową można skompletować lepiej pokaż kwiatki bo dyskusja potoczy się w nieodpowiednim kierunku

Na fotki zapraszam wieczorkiem No wszedłem na grząski grunt i mus temat zmienić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:26, 12 sie 2014

Do góry
hania napisał(a)
Sebku jestem pod wrażeniem zmian jakie u Ciebie zaszły,pięknie wyprowadziłeś swój ogród,pozdrawiam

Dziękuję Haniu, ogród znów przejdzie mały lifting, chyba nawet dzisiaj już przyniosę trochę roślin na miejsce docelowe
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:25, 11 sie 2014

Do góry
Mi się wianek z Anabelek obecnie suszy na wieszaku w przedpokoju Limki chyba najlepiej powiesić do góry nogami No i nie zapomnij o lakierze do włosów!

I tak, od października Katowice
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:57, 11 sie 2014

Do góry
Katka napisał(a)

Ale ogród zostaje …Tracisz już całkowicie z nim kontakt, chyba nie?

Już sprawdziłam, rzeczywiście najbliżej .

Całkowicie to nie,na weekendy będę wracać do domu Choć to oficjalna wersja, bo Katowice faaaajne są
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:55, 11 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

no i masz już posażną 'pannę' hahahaha

ewakatowice napisał(a)

Ann. No nie wiem, trzeba policzyć. Mój eMuś jest lepszym prawnikiem i panną owszem zostanę ale nie uposażoną hahhaha

Twój M to prawnik? aż strach żartować o czymś takim Myślę, że w tej sytuacji najlepiej będzie jak nasze stany cywilne pozostaną niezmienione Pozdrawiam Was obie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:51, 11 sie 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Sebuś a masz już „lokum” na oku?
Bym pokój odstąpiła ale to grozi rozwodem
Do mnie od października będziesz miał najbliżej

Mam, więc pokój nadal będzie czekał Co nie oznacza, że nie wpadnę w odwiedziny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:50, 11 sie 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Korci mnie aby Ci zaoszczędzić pięknego letniego czasu i streścić książkę
Hiihihi

Choć jedną w życiu niech przeczytam w całości Nie streszczaj
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:25, 11 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Kibicuję pracom elewacyjnym - ostatnio również mocno remontowy byłem, ale na szczęście już po Trawki od Ciebie rosną pięknie, jednak w strasznej gęstwinie i chyba nie mogą pokazać całego swojego uroku... Jedną ostatnio podzieliłem i sadzonki przyjęły się bez problemu - mimo, że zabieg wykonałem w środku lata Sebuśkam

Moje też rosną w gęstwinie... Bo przecież były malutkie..... Trzeba je przesadzić!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:21, 11 sie 2014

Do góry
no tak ... wielu się pochwaliło, że leży a tylko jedna ciocia przyznała, że jest dominująca ... ... to z obowiązku uaktualnię iż też wczoraj polegiwali wykonawca i projektantka ... ... Gosiu pozdrawiamy oba dwa

Mała Mi ... u Ciebie to już lubieżność okrutna ... Ty na ogród doskonały sobie tak zza ekranu spozierasz

Ewuś meliskę parz ... 40 cm więcej to już jest coś ... trzeba przepchnąć ideę

patencik z laptopikiem a jeszcze lepiej jak Nieletniej wyrwę ipada to z nim (znacznie wygodniej) jest od dawna opanowany ... achhhhhhhhhh ta cywilizancja !!!

Sebek napisał(a)
Przepięknie jest - wte i wewte Rabaty świetnie są skomponowane, połączenia mistrzowskie

wciąż są puste miejsca ... i dopóki nie będę absolutnie pewna będą ... no tak mam ... ... przyznam to ogólnie męczące ...

czyli Katowice od października ?

Marzena2007 napisał(a)
I ja leże na kanapie w ogrodzie i czytam Ciebie. Już za rok o tej porze będzie bosko pod brzozami

tylko problemik co za brzozami ...

na kolorowo bukiem - płaski ekran ?

na zielono cisem ? czy mogę cisem jak rabata lekka trawiasto różana z jeżówką od lenijki ???

czy mur i bluszcz z różami ?

balejaż w wątpliwie modnym odcieniu mi się gratis na odrostach robi

JulkAd napisał(a)
Iza patrzę na te Twoje rabaty...na pracę ciężką, jaką z Adamo wykonaliście, (i nieważne kto był górą, a kto dołem w duecie)i.... podziwiam, i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że rabata bez odrobiny trawy to nie rabata....Tobie wyszła fliścznie, i nawet "prawie kule" dają obraz całościowy, a Leon w tym miejscu do mnie przemawia....

...do lawendzi rękę masz, ale ja tez tak zrobię, a może się uda

Jula zwłaszcza "prawie " kule tu stanowią kropkę nad "i" ... zobacz ile ogrodniczek legło po tym obrazie

z lawendą się uda ... w sumie to ona jest jak trawka

Danutka napisał(a)
Ty spryciulko wykupiłaś mi wszystkie rozplenice Byłam dziś w Kostomłotach i wróciłam z wrzosami ale chciałam carexy więc szybciutko do OBI i były chociaż cena wysoka ale co tam kupiłam Idę się uczyć do testów bo jak obleję to mnie wywalą i tyle narobię A ja kfiotków muszę jeszcze nakupić trochę więc praca by się jednak przydała.

Danutka ja kupiłam bordową ... jednoroczna podobno ... innych nie widziałam ... wrzosów też zresztą nie widziałam ... jutro zabłądzę do O po pracy ... buźka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:02, 11 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Hmmm, a ja do Katowic na stałe od października zmykam....I po sąsiedztwie

Ale ogród zostaje …Tracisz już całkowicie z nim kontakt, chyba nie?

Sebek napisał(a)
Ale z tego co wynika Twoją najbliższą sąsiadką będzie Alinka

Już sprawdziłam, rzeczywiście najbliżej .
Miejsko & sielsko 21:40, 11 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

No mi się nie podobało, ale mimo wszystko fajnie wiedzieć, że są takie indywidualne ogrody w Polsce

Ile ludzi tyle gustów. Nie to co ładne a co się komu podoba
Dla mnie to osobiście to jak zapuszczony ogród a do tego ideologia o potrzebie bycia blisko natury.
Owszem piękne ale nie jako mój ogród, jako ciekawostka bardzo fajny odcinek. Pokazuje różnorodności i bardzo dobrze.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:34, 11 sie 2014

Do góry
Katka napisał(a)

Na razie jeszcze z Krakowa, ale ogród powstaje gdzieś pomiędzy Krakowem a Wadowicami.

Hmmm, a ja do Katowic na stałe od października zmykam....I po sąsiedztwie Ale z tego co wynika Twoją najbliższą sąsiadką będzie Alinka
Miejsko & sielsko 21:31, 11 sie 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)

Widziałam tę Maję i już wiem, że nie chcę takiego ogrodu Ale szanuję czyjś wybór i przyznaję, że to interesujące. Szczególnie trafia do mnie pomysł stawu kąpielowego.

Ależ nudno by było, gdyby każdy miał to samo.....

No mi się nie podobało, ale mimo wszystko fajnie wiedzieć, że są takie indywidualne ogrody w Polsce
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:25, 11 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

A skąd jesteś?

Na razie jeszcze z Krakowa, ale ogród powstaje gdzieś pomiędzy Krakowem a Wadowicami.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:21, 11 sie 2014

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)

No to ciekawa jestem Twojej opinii
...podobno film nakręcili,albo kręcą ...ale ja raczej z tych czytających,więc nie wiem dokładnie
Miłej lektury

Kilkanaście rozdziałów za mną Świetna jest i bardzo wciągająca Chociaż na film tez na pewno się wybiorę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:20, 11 sie 2014

Do góry
Katka napisał(a)
Witam się prawie u sąsiada .
Ogród piękny, jestem pod wrażeniem. Zdjęcia urzekające.
Będę tu częściej (po cichutku) zaglądać, bo jeszcze mi dużo zostało do nadrobienia .

Witam Katka w swoim wątku Nie wiem czy opłaca Co się nadrabiać, bo u mnie to paplanina głównie
A skąd jesteś?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:11, 11 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

I chciałem oznajmić, że znów będzie mnie mniej na forum, bo od dziś zaczynam czytać 50 twarzy Grey'a - intryguje mnie ta książka od początku i z własnej, nieprzymuszonej woli zamierzam pokonać te kilkaset stron Macham do Was flicznie i lecę czytać

No to ciekawa jestem Twojej opinii
...podobno film nakręcili,albo kręcą ...ale ja raczej z tych czytających,więc nie wiem dokładnie
Miłej lektury
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:49, 11 sie 2014

Do góry
Irenko, jaką powierzchnię ma Twój ogród? Bo za każdym razem tak go pokazujesz, ze rzadko kiedy rozpoznaje te same miejsca, które oczywiście powalają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies