Twój M to prawnik? aż strach żartować o czymś takim Myślę, że w tej sytuacji najlepiej będzie jak nasze stany cywilne pozostaną niezmienione Pozdrawiam Was obie
no tak ... wielu się pochwaliło, że leży a tylko jedna ciocia przyznała, że jest dominująca ... ... to z obowiązku uaktualnię iż też wczoraj polegiwali wykonawca i projektantka ... ... Gosiu pozdrawiamy oba dwa
Mała Mi ... u Ciebie to już lubieżność okrutna ... Ty na ogród doskonały sobie tak zza ekranu spozierasz
Ewuś meliskę parz ... 40 cm więcej to już jest coś ... trzeba przepchnąć ideę
patencik z laptopikiem a jeszcze lepiej jak Nieletniej wyrwę ipada to z nim (znacznie wygodniej) jest od dawna opanowany ... achhhhhhhhhh ta cywilizancja !!!
wciąż są puste miejsca ... i dopóki nie będę absolutnie pewna będą ... no tak mam ... ... przyznam to ogólnie męczące ...
czyli Katowice od października ?
tylko problemik co za brzozami ...
na kolorowo bukiem - płaski ekran ?
na zielono cisem ? czy mogę cisem jak rabata lekka trawiasto różana z jeżówką od lenijki ???
czy mur i bluszcz z różami ?
balejaż w wątpliwie modnym odcieniu mi się gratis na odrostach robi
Jula zwłaszcza "prawie " kule tu stanowią kropkę nad "i" ... zobacz ile ogrodniczek legło po tym obrazie
z lawendą się uda ... w sumie to ona jest jak trawka
Danutka ja kupiłam bordową ... jednoroczna podobno ... innych nie widziałam ... wrzosów też zresztą nie widziałam ... jutro zabłądzę do O po pracy ... buźka
Ile ludzi tyle gustów. Nie to co ładne a co się komu podoba
Dla mnie to osobiście to jak zapuszczony ogród a do tego ideologia o potrzebie bycia blisko natury.
Owszem piękne ale nie jako mój ogród, jako ciekawostka bardzo fajny odcinek. Pokazuje różnorodności i bardzo dobrze.