Nie, te pozostawiłam do ogrodu firmowego mojego syna I jeszcze jakiś jeden kolor (chyba burgundowy) i będą przy niebieskawym pawiu z brązu Plus część krokusów.
Nusia, ja bez powodu nie tragizuję Problem wczoraj jednak był i nie błahy, a poważny. Naprawdę poważny. Miałam powód, aby się martwić i martwiłam. Ale poprawiło się
Wczoraj zajechalam do ogrodniczego po ziarenka dla ptaszkow, patrze a tam wielki idealnie kulisty bukszpan kula za 70 zl. Mysle brac, nie brac. Sadzic jeszcze. Nie kupilam ale mu zal. Dzis w nocy byl duzy przymrozek.
A ponadto zawsze powinnas sobie w chwilach nostalgii pomyśleć,że Twój Ogród jest przecież na liście najpiekniejszych Ogrodów Świata (określany jako Small-Formal jak to czytałam co stawia Cię dla mnie na równi ze wszystkimi najwybitniejszymi,którzy zapisali się w historii tworzenia ogrodów...
Ważni projektanci XX i XXI wieku:
Russel Page,Norah Lindsay,Nancy Lancaster,Karl Foerster...Danuta Młożniak
Mając tak wybitne osiągniecie za sobą spokojnie możesz usiąść z herbatką na tarasie i z satysfakcją spogladać na otaczajace Cię dzieło,mając Świadomość,że zrealizowałaś swe cele a nawet więcej ,a przecież wiele jeszcze możesz osiągnąć
Niedługo Twój Ogród rozbłysnie barwami mnóstwa tulipanów,krokusów i wszystkiego,co tam nasadziłaś,żeby radośnie powitac wiosnę.
Moze gdyby nie zima,nie cenilibyśmy tak bardzo tego wiosennego przebudzenia przyrody?
Miłego dnia
Danusiu chroń proszę ten wianek przed mrozem, miałam taki kilka lat temu w czerwonym kolorze, kuleczki popękały, farba odpadła i czar prysł
Nosek do góry Nasza Kochana Szefowo!