Lidka, no pięknie Wam to wyszło. A trawka na pewno się uda. Noce już chłodne więc będzie miała trochę wilgoci, rosy. Przy podlewaniu będzie za tydzień zielono. Zobaczysz.
Inspektorzy nadzoru uważnie sprawdzają jakość wykonanych prac...ubawiłam się tą fotką...
Ogród zapełniony roślinami na maksa...cudownie wszystko się zgrało...masz dobrą rękę...
A nie korci Cię Lidka aby tam trochę dosadzic w tym kamieniu, no takie duże przestrzenie , a sama mówiłaś że bardziej Ci się podoba jak jest tak pełno, busz
Przepraszam, że dopiero teraz, standardowo zrzucam to na brak czasu przez opiekę nad dzieckiem. Jest coraz bardziej ruchliwa i wymaga dużo maminej uwagi
Na początek moja ulubiona, bo z tamtego roku, więc sporo rośliny. Wiem, że rabaty z rzędami nie są na topie, ale mi się tak podoba
PS tym razem przed pieleniem - naprawdę mało czasu
Rabata wzdłuż przyszłego chodnika i rabata wzdłuż ogrodzenia frontowego. Rośliny w tych kwadratach do zmiany.
Marcin Ja mam w tym kamieniu koreankę , berberysy, daniki. I inne iglaki oraz katalpe.
Miałam odsunięte kamienie i rośliny podsypane korą. Podrosły i zasłoniły te korę.
Rosną zdrowo. Mam pod tym kamieniem agro.
Przy szmaragdowym żywopłocie mam rabate z kora. To tu gdzie hortki.
To jedyne miejsce w moim ogrodzie gdzie jako tako rośnie hakone. Choć tu mam gline że garki można lepić. Dołki im szykowałam.