Granatowe są bo w takich były, ale przeznaczenie ciemierników jest do prostych betonowych, szarych donic płaskich I coś jeszcze Ale nie zdradzę Na razie nie powiem.
Działam, wiem to i odczuwam, jak spotykam ludzi, rozmawiają ze mną o tym
Działam też na siebie Jak czegoś nie zrobię w ciągu dnia, to jest zbyt nudno.
Jutro będę prostować girlandę.
Tak nastrojowo u Ciebie...rzekłabym,że nawet prawie wiosennie za sprawą kolorów..można patrzeć bez końca.Ciemierniki muszę zakupić..czy można sadzić teraz..bo już szukam na all;tak działasz na ludzi Danusiu)
Przyszłam obejrzeć i nie zawiodłam się. Śliczne, ten brązowy podkład z niebieską kokardą mi się najbardziej spodobał.A te zwykłe ze świerku niech w ogrodzie leżą albo stoją oparte. Świetne są
Po drodze oczywiście wstąpiłam tu i ówdzie i przytaszczyłam girlandę delikatną jakby z gałązek modrzewia z igłami, oszroniona, delikatna i zwiewna. Szukam miejsca gdzie będzie wisiała i z czym M
Dzisiejszy dzień upłynął mi na papierologii firmowej i zmianie opon w starym samochodzie, który chciałam sprzedać, ale Witek mi nie dał No to jest A opony trzeba zmienić, bo niby zima prawie.
Dzisiaj u nas było 11 stopni, przyjemny dzień, spacery byłyby urocze, ale czasu nie było, ani na spacery ani na ogrodowe prace.
Danusiu przez dwa poprzednie sezony juz 30.11 odpalałem
Tylko tegoroczne ciepło mnie powstrzymuje. Dzisiaj sobie zapaliłam dla poprawy humoru ale pewnie całość odpalę jak sie ciut ochłodzi.
Robiłyśmy w garażu, zabrała i pojechała, poproszę żeby wrzuciła jakieś zdjęcia u mnie.
Zrobiłyśmy po dwa wianki, ja robiłam dwa na groby, a Hania do domu dwa. Jeden na stół zewnętrzny, a drugi na drzwi. Oba białe, ośnieżone jak Dziadek mróz. Tylko jak się będą komponowały z wiosenną aurą? - zapytała Hania - śmiesznie będzie
Hania ma wianki mocno ośnieżone sztucznym śniegiem. Te na groby też ośnieżyłam.