Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Typografia ogrodu 10:02, 18 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Czy ja pisalam że dziś liście grabilam? I że z 20 taczej zdartej darni wywiozlam po działce w celu równania terenu? Chyba nie. Więc piszę ku pamięci
A i właśnie prywatny wianek na święta skonczylam.dobranoc

Tytanie czemu mnie to nie dziwi??Wiankiem się pochwalisz?
Typografia ogrodu 07:24, 18 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Myślałam, ze te szara wełnę na nauk sama udziergałaś i od prawie 2 miesięcy wyjśc z podziwu nie mogłam

Masz jakies inspirki na wianek w wełnie na święta?
widzisz Marzeno podziw zbyteczny i niezasluzony taki splot raczej ręcznie nie da się uzyskać.wybacz że Cię zawiodłam.

Inspirki...Renia do wełny w ubiegłym roku bombki doskonała ale ja uważam że on sam w sobie. Jest dość ozdobny.czasem dodaje takim wiankom wiszące pompony, materiałowa kokardę albo można by też dzwonki.
Typografia ogrodu 07:19, 18 lis 2016

Do góry
m_gocha napisał(a)
A czy uchylisz rąbka tajemnicy ja wygląda "prywatny wianek" pierwszej dizajnerki Ogrodowiska
z tą dizajnerskoscia to bym nie sprzedawała
Uchylenie uchylenie choć raz fotek jeszcze nie mam bo późno skonczylam.dwa nic mocna święta docpokazywania nie zastanie
Typografia ogrodu 07:02, 18 lis 2016
Do góry
nawigatorka napisał(a)
Czy ja pisalam że dziś liście grabilam? I że z 20 taczej zdartej darni wywiozlam po działce w celu równania terenu? Chyba nie. Więc piszę ku pamięci

20 taczek ...czegokolwiek mnie przeraza ja sie lenie nic nie robię w ogrodzie
Typografia ogrodu 06:38, 18 lis 2016

Do góry
Myślałam, ze te szara wełnę na nauk sama udziergałaś i od prawie 2 miesięcy wyjśc z podziwu nie mogłam

Masz jakies inspirki na wianek w wełnie na święta?
Typografia ogrodu 23:12, 17 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A czy uchylisz rąbka tajemnicy ja wygląda "prywatny wianek" pierwszej dizajnerki Ogrodowiska
Typografia ogrodu 23:06, 17 lis 2016

Do góry
Tu ma być ogród :) 15:24, 17 lis 2016

Do góry
Kuba napisał(a)

To tak się da nic nie potrzebować ?
Wianek z bombkami uroczy ale mój wzrok przykuł wianek z bluszczu- rewelacyjny w swej prostocie

Ewa, nadchodzi kiedyś taki dzień

Bluszcz fajny był, ale coś mu w tej doniczce nie odpowiadało bo zdechł i to nie pierwszy bluszcz, którego ukatrupiłam.
Tu ma być ogród :) 15:20, 17 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

nie znam, zajrzę w wolnej chwili, tylko akurat ja już jestem na tym etapie, że prawie nic nie potrzebuję i całe szczęście

To tak się da nic nie potrzebować ?
Wianek z bombkami uroczy ale mój wzrok przykuł wianek z bluszczu- rewelacyjny w swej prostocie
Coś jeszcze, coś więcej... 14:02, 17 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Baranki na BN mnie powaliły Czego to ludzie nie wymyślą...

Zakupy udane??

Powiedzmy Podkład na wianek (uświadomiłem sobie teraz, że nie kupiłem slomianego), parę bombek i druty Tyle, oszczędzać musze - a pierdólek z zeszłych lat mam... nadprogramowo
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:55, 16 lis 2016

Do góry
Sylvana napisał(a)
Danusiu zawstydzasz mnie....gdybyś zobaczyła moją "kreację" ogrodową, to byś anegdotki znajomym opowiadała.
Ja jeszcze dłuuugo się spod liści nie wykopię i moje trudniej zebrać bo brzozowe i wierzbowe małe, mokre i do trawy przyklejone, ale teraz będzie cieplej to może coś nadrobię.
Czekam na Twój wianek
Pozdrawiam

Ja bardzo szanuję pracowitych ogrodników, gdzież bym śmiała anegdotki opowiadać.
Wiem co to znaczy tyle drzew, mam ogrody w konserwacji i dobrze znam wywożenie busami liści z ogrodów. Dlatego wspieram mocno i życzę sił w ręku i lekkich grabi

Ja czuję w nadgarstkach taki dzień grabienia Oj czuję.
Od nowa ... na przekór wszystkim 17:37, 16 lis 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Aniu a co zamierzasz tworzyć??? Swetra na wianek czy na siebie??? A może kocyka, bo teraz modne robic "na rękach" koce...(knit blanket)

Wełna na wianek. Trochę ozdób się doda i zawiśnie na drzwiach.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 16:17, 16 lis 2016

Do góry
Danusiu zawstydzasz mnie....gdybyś zobaczyła moją "kreację" ogrodową, to byś anegdotki znajomym opowiadała.
Ja jeszcze dłuuugo się spod liści nie wykopię i moje trudniej zebrać bo brzozowe i wierzbowe małe, mokre i do trawy przyklejone, ale teraz będzie cieplej to może coś nadrobię.
Czekam na Twój wianek
Pozdrawiam
Typografia ogrodu 14:40, 16 lis 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Asia a taki "wianek"???
znam znam.a co robisz?
Od nowa ... na przekór wszystkim 14:13, 16 lis 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Aniu a co zamierzasz tworzyć??? Swetra na wianek czy na siebie??? A może kocyka, bo teraz modne robic "na rękach" koce...(knit blanket)

I mnie się marzy taki kocyk

Widziałyście te np.

https://pl.pinterest.com/pin/454863631092682245/

ale cena wełny.... szok - ok 1000zł by wyszło
Typografia ogrodu 13:58, 16 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

pani już mnie nawet nie pyta przy wyborze materiału: na co to? bo odpowiedzi: na wianek, na kominy do betonowych swieczników, na termofory z riarna, na flage ale jak u Tuska....skutecznie ją płoszą

ten fragment jest kapitalny
tylko nie wiem o co chodzi z tą flagą.
Typografia ogrodu 13:51, 16 lis 2016

Do góry
Asia a taki "wianek"???
Typografia ogrodu 13:16, 16 lis 2016

Do góry
dziewczyny kochane
pieknie dziękuje za wszelkie Wasze słowa. nawet nie wiecie jakiego pozytywnego kopa to daje. az się chce robić więcej i jeszcze... nie wiem tylko czy m do końca z tej motywacji zadowolony

ale i tak jesteście kochane

u nas jest i pasmanteria (dla mnie to sklep z tasiemkami, szpilkami, nicmi itp) i sklep z materiałami. komuna straszna. ale zaopatrzenie bogate.
pani już mnie nawet nie pyta przy wyborze materiału: na co to? bo odpowiedzi: na wianek, na kominy do betonowych swieczników, na termofory z riarna, na flage ale jak u Tuska....skutecznie ją płoszą

tak jak stalowa gwiazdka którą widać na fotce: kupuiona w pasmanteri! a słuzy do robienia koronek czy czegoś w takim ksztalcie....a dla mnie sama w sobie jest dekoracją i można takie kupić w skandynawskich sklepach

a dziś przyszedł materiał na mój wianek bożonarodzeniowy więc nie śpimy nie śpimy

zmykam zaraz i dododam jeszcze że teren pod cisy dokończony i oprysk wykonany.
już roztały mniejsze rzeczy jak liście, obornik i wywiezienie darni. ale to juz luz.

macham
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:08, 16 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Na co wy w pasmanteria chyba wełna być powinna.tania nie jest ale na wianek 30 cm wystarczy. Kupiłam przedwczoraj dla moich świec.wstawie u Ciebie coby nie smiecic
Asiu masz rację, na pewno jest, tylko jak nie wiesz o co pytać, albo mało chodzisz po takich sklepach to się po prostu nie znasz ja tak mam, dużo uczę i dowiaduję się na forum o wielu rzeczach to ja pojęcia nie miałam, np wczoraj u Ciebie dowiedziałam się o czymś takim jak dibond a dzisiaj, że dziurki można wodą wycinać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies