Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 10:01, 16 lis 2016

iwka napisał(a)

tak szybko? szczęściara ja dzisiaj mam lekki młyn i jeszcze za godzinkę lecę na usg
musiałam się sprężyć, nie wiem czy lekarz mojego połamańca w przyszłym tygodniu do szpitala nie położy, więc muszę mieć czysto na biurku na wszelki wypadek
AniMa 10:02, 16 lis 2016

amelia_b napisał(a)
a ja na drutach zrobiłam jedną część poduszki i do drugiej się zebrać nie mogę, nawet już nie pamiętam jak było ( 2 -3 lata temu) to może ja to w końcu do czegoś wykorzystam, co? tylko do czego? bo to kwadrat 45X45

znalazłam kiedyś ładny ale za mały sweterek w lumpku, wzięłam do domu, ciachnęłam i jest poszewka na jaśka...Wykładam na zimę na kanapę w pokoju dziewczyn, od razu cieplej się robi...
iwka 10:08, 16 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Na co wy w pasmanteria chyba wełna być powinna.tania nie jest ale na wianek 30 cm wystarczy. Kupiłam przedwczoraj dla moich świec.wstawie u Ciebie coby nie smiecic
Asiu masz rację, na pewno jest, tylko jak nie wiesz o co pytać, albo mało chodzisz po takich sklepach to się po prostu nie znasz ja tak mam, dużo uczę i dowiaduję się na forum o wielu rzeczach to ja pojęcia nie miałam, np wczoraj u Ciebie dowiedziałam się o czymś takim jak dibond a dzisiaj, że dziurki można wodą wycinać
iwka 10:09, 16 lis 2016

amelia_b napisał(a)
musiałam się sprężyć, nie wiem czy lekarz mojego połamańca w przyszłym tygodniu do szpitala nie położy, więc muszę mieć czysto na biurku na wszelki wypadek
uuu to jednak się zdecydował na wizytę musi go dobrze boleć.
amelia_b 10:14, 16 lis 2016

iwka napisał(a)
uuu to jednak się zdecydował na wizytę musi go dobrze boleć.
na wizytę u neurologa to się we wrześniu umawiał i dopiero ma na 21 listopada, tyle czekał, teraz znów ma serię zastrzyków
Dominika11 10:14, 16 lis 2016

iwka napisał(a)
pokaż jak skończysz, zawsze podziwiałam ludzi co potrafią wyszywać. Miałam kiedyś ciotkę co cuda potrafiła zrobić, nawet jeszcze gdzieś w rodzinnym domu powinny być bieżniki i serwetki
pokażę jak już będą wisieć na właściwych miejscach
iwka 10:23, 16 lis 2016

AniMa napisał(a)

znalazłam kiedyś ładny ale za mały sweterek w lumpku, wzięłam do domu, ciachnęłam i jest poszewka na jaśka...Wykładam na zimę na kanapę w pokoju dziewczyn, od razu cieplej się robi...
świetny pomysł
iwka 10:24, 16 lis 2016

amelia_b napisał(a)
na wizytę u neurologa to się we wrześniu umawiał i dopiero ma na 21 listopada, tyle czekał, teraz znów ma serię zastrzyków
no to nieźle do sanatorium go wyślij
iwka 10:25, 16 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
pokażę jak już będą wisieć na właściwych miejscach
ok
AniMa 10:58, 16 lis 2016

Proszę bardzo. Do czegoś się przydałam, bo ja głównie od zachwytów jestem