Ania koniecznie sorawdź ofertę Fluggera i Tikkurila. Altaxin jest po prostu całkiem biały - impregnat do drewna.... Ja i. Malkul mamy nim zronioną elwację w kolorze pinia
Znajomy polecił mi po prostu sadolin i V3
ja tez planuje 6 krzaków...dziś kupiłam 4...muszę jeszcze Patriota dokupić i będzie komplet
pozdr
zapomniałam dodać, że tez wybrałam takie odmiany, które mają różny okres owocowania...zobaczymy
Jestem czytająca
w odpowiedzi na apel - facet z pasieki "miododajne" miał ostatnio hortensje incredibbal po 14,50zł. (kupił multipaletę po wystawie "zielień to życie" od holendrów i stąd ta cena).
Tosia - ja też bo oznacza że kiedyś będzie pięknie
Ale wolałabym już mieć busz
Rere- musze cię rozczarowac moja droga.
Jak juz skończę tę tyrę to nie zamierzam się nawet podnosić z leżaka, będę opychała się pomidorkami własnej produkcji, zajadała kiełbaskę i rybkę z własnej wędzarni, i bawiła sie z dzieciakami
Mam tak samo . Przylatuję szybko z pracy, a jak powrót się opóźnia, to nawet obiadu nie jem, tylko najpierw do ogródka, zanim się ściemni. Czasem odbiorę jakieś nadgodziny, wtedy radocha jest na całego. I wiecie co...? Sama się już powstrzymuję, żeby do ludzi nie nadawać non stop o roślinach i planach, bo i tak już na lekkiego czubka wychodzę, jak gadam o nawozach lub ilościach zamawianych sadzonek . No co ja mam zrobić? hobby moje... tym żyję .
Dlatego lubię tu siedzieć, bo się rozumiemy .
Józia...nie dramatyzuj coś tam będzie...pewnie dalej bałagan ale cóż...zawsze to coś
Nie zasnęłaś jeszcze z nudów??????
połóż się wygodnie - po co stoisz??? eM dwa dni pod rząd kopał w ciemnościach aby na sobotę mieć szalunki gotowe... I dziś skończyl uff...dobrze bo jutro impreza
Ale nic się przez tamte 3 dni nie dzialo...to i fotek brak
Ja tam za popcornem nie przepadam...to przygotuję na sobotę salatkę i drinusia........