Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:48, 31 mar 2014

Do góry
Ania koniecznie sorawdź ofertę Fluggera i Tikkurila. Altaxin jest po prostu całkiem biały - impregnat do drewna.... Ja i. Malkul mamy nim zronioną elwację w kolorze pinia
Znajomy polecił mi po prostu sadolin i V3
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:47, 30 mar 2014

Do góry
Pozdrawiam dziewczyny, które ostatnio u mnie zostawiły swój ślad: Malkul, Tosi, Margarete, Butterfly i Nuli
Dla odmiany czas na zmiany... 20:13, 29 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Beatko-ja już mam 6 krzakó borówek będzie już drugi sezon
ale gdzieś przesiałam kartkę z odmianami (każdą mam inną też owocowanie rozłożone w czasie).

ja tez planuje 6 krzaków...dziś kupiłam 4...muszę jeszcze Patriota dokupić i będzie komplet
pozdr
zapomniałam dodać, że tez wybrałam takie odmiany, które mają różny okres owocowania...zobaczymy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:26, 29 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Jestem czytająca
w odpowiedzi na apel - facet z pasieki "miododajne" miał ostatnio hortensje incredibbal po 14,50zł. (kupił multipaletę po wystawie "zielień to życie" od holendrów i stąd ta cena).

Incrediball pieknie kiwtną ale to że są sztywne i się po deszczu nie pokładają to bajka. Zobaczymy jak będą wyglądać w trzecim sezonie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:24, 29 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
to i ja w sumie dopytam szukam dużych grabów pospolitych, wszędzie są małe widziałaś może wiesz coś?

U nas są duźe graby, pytaj wieloszkę, Gabi i Niemi po ile. Ja juź mam buków tyyyyyle, źe teraz chcę czerwone buki
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:30, 29 mar 2014

Do góry
to i ja w sumie dopytam szukam dużych grabów pospolitych, wszędzie są małe widziałaś może wiesz coś?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:29, 29 mar 2014

Do góry
a o buki pytaj Mirelę z wątku w projektach https://www.ogrodowisko.pl/watek/2385-walcze-z-ogrodem?page=16
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:28, 29 mar 2014

Do góry
Jestem czytająca
w odpowiedzi na apel - facet z pasieki "miododajne" miał ostatnio hortensje incredibbal po 14,50zł. (kupił multipaletę po wystawie "zielień to życie" od holendrów i stąd ta cena).
Wersja mini mini 22:24, 28 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
o matulu fotki bendom!!!czekomy!

Czekomy i niccccvv

A poza tym. , fajny ten nowy awatarek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:20, 28 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Dziś świeciło słonko, a jak świeci to i robota idzie:

Gosia jak ja lubię takie prace!!!!
to obrzeże osadzaliście na cemencie czy tak do ziemi bez niczego?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:57, 28 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Rere- musze cię rozczarowac moja droga.
Jak juz skończę tę tyrę to nie zamierzam się nawet podnosić z leżaka, będę opychała się pomidorkami własnej produkcji, zajadała kiełbaskę i rybkę z własnej wędzarni, i bawiła sie z dzieciakami

W takim razie to ja się wproszę na te pyszności

Ps. Masz wiadomość.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:37, 28 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)

te donice, które masz wzdluz domu to robione są na zamówienie????? i z czego one są robione????

Super to wygląda i w moim ulubionym kolorze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:15, 28 mar 2014

Do góry
Jagoda- tak kolejna rabatka powstaje

Plamki faktycznie odkryły swoją tajamnicę

Tosia - ja też bo oznacza że kiedyś będzie pięknie

Ale wolałabym już mieć busz

Rere- musze cię rozczarowac moja droga.
Jak juz skończę tę tyrę to nie zamierzam się nawet podnosić z leżaka, będę opychała się pomidorkami własnej produkcji, zajadała kiełbaskę i rybkę z własnej wędzarni, i bawiła sie z dzieciakami
Moja codzienność - ogród Oli 07:40, 28 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Włąsnie ja wam powiem ze ja tez na doopie nie moge usiedzieć, żyję ogrodem, w nocy juz układam plan co będę mogła jutro zrobić, w jakiej kolejności , i już rano nie mogę usiedzieć, juz bym po sniadaniu leciałą gdyby nie inne obowiązki

o to to to mam tak
Moja codzienność - ogród Oli 22:12, 27 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Włąsnie ja wam powiem ze ja tez na doopie nie moge usiedzieć, żyję ogrodem, w nocy juz układam plan co będę mogła jutro zrobić, w jakiej kolejności , i już rano nie mogę usiedzieć, juz bym po sniadaniu leciałą gdyby nie inne obowiązki

Uśmialam się....ja zanim zasnę to myślę gdzie, co i jak wsadzę i zrobię w ogrodzie
Szaleństwo!! Wariactwo!! I kocham to!!
Minimalizm z odrobiną romantyczności 21:39, 27 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Skula - najlepszy Kot to Kot na kolanach, jak mruczy, i śmiecha sie pod wąsem

o kurcze ! kogo moje oczy widzą !
z dawien dawna nie widziana Ogrodniczka
Moja codzienność - ogród Oli 20:58, 27 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Mam tak samo . Przylatuję szybko z pracy, a jak powrót się opóźnia, to nawet obiadu nie jem, tylko najpierw do ogródka, zanim się ściemni. Czasem odbiorę jakieś nadgodziny, wtedy radocha jest na całego. I wiecie co...? Sama się już powstrzymuję, żeby do ludzi nie nadawać non stop o roślinach i planach, bo i tak już na lekkiego czubka wychodzę, jak gadam o nawozach lub ilościach zamawianych sadzonek . No co ja mam zrobić? hobby moje... tym żyję .
Dlatego lubię tu siedzieć, bo się rozumiemy .
Ogród niby nowoczesny ale... 20:54, 27 mar 2014

Do góry
Tusiala napisał(a)
Jedna fotka Twojego "bałaganu" mnie nie zadawala
Skąpiradło

Ty mnie nie drażnij....

Juzia_G napisał(a)

Coś czuję, że chyba zdjęć nie będzie...

Józia...nie dramatyzuj coś tam będzie...pewnie dalej bałagan ale cóż...zawsze to coś

makkasia napisał(a)
Ja mam wszystko co potrzebne do oglądania serialu i czekam !!!!!

Nie zasnęłaś jeszcze z nudów??????

malkul napisał(a)
Kurcze aż mi nogi ścierply w oczekiwaniu na te fotki

połóż się wygodnie - po co stoisz??? eM dwa dni pod rząd kopał w ciemnościach aby na sobotę mieć szalunki gotowe... I dziś skończyl uff...dobrze bo jutro impreza

Tess napisał(a)
No to podpada pod znęcanie się!
Trzy strony próśb o fotki, a tu n i c ?
I to fotki ...bałaganu

Ale nic się przez tamte 3 dni nie dzialo...to i fotek brak

Mala_Mi napisał(a)
Do soboty to juz nic z popcornow nie zostanie..... wszyscy czekaja... to ja tez

Ja tam za popcornem nie przepadam...to przygotuję na sobotę salatkę i drinusia........
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:07, 27 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Ale wykopy. Taki stan lubię
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:06, 27 mar 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Storczyki mi kwitną:

Jakoś tak mi się kojarzy "101 dalmatyńczyków" hihihi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies