Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Pola 21:06, 27 mar 2014

Wpadłam tu przypadkowo i czytam o glinie, 3 lata temu zaczynałam ogarńiać ogród i miałam to samo, jedyna rada na to to piasek,piasek,piasek.... Uwieżcie bo na to nie ma innej rady, teraz ziemia jest zdecydowanie lepsza jeszcze w zeszłym roku lałam biohumus i jest jeszcze lepiej:
dominika_rew 22:07, 27 mar 2014

Wow! Ale mnie zaskoczyłaś tymi zmianami kompletna demolka, a teraz będzie już tylko ładniej jestem bardzo ciekawa dalszych planów na rabatach, czy masz już koncepcję zagospodarowania wszystkiego? pozdrowienia!
Magda70 22:12, 27 mar 2014

malkul napisał(a)
Włąsnie ja wam powiem ze ja tez na doopie nie moge usiedzieć, żyję ogrodem, w nocy juz układam plan co będę mogła jutro zrobić, w jakiej kolejności , i już rano nie mogę usiedzieć, juz bym po sniadaniu leciałą gdyby nie inne obowiązki

Uśmialam się....ja zanim zasnę to myślę gdzie, co i jak wsadzę i zrobię w ogrodzie
Szaleństwo!! Wariactwo!! I kocham to!!
Hogata 07:33, 28 mar 2014

Magda70 napisał(a)

Uśmialam się....ja zanim zasnę to myślę gdzie, co i jak wsadzę i zrobię w ogrodzie

To dobrze czyli nie jestem sama... też tak mam.
Czyli wychodzi, że jesteśmy normalne tylko cała reszta sfiksowana jakaś...
Syla 07:40, 28 mar 2014

malkul napisał(a)
Włąsnie ja wam powiem ze ja tez na doopie nie moge usiedzieć, żyję ogrodem, w nocy juz układam plan co będę mogła jutro zrobić, w jakiej kolejności , i już rano nie mogę usiedzieć, juz bym po sniadaniu leciałą gdyby nie inne obowiązki

o to to to mam tak
Syla 07:44, 28 mar 2014

ewa004 napisał(a)

Ale potem to już tylko będziesz leżeć i pachnieć

również czekam na taki moment
leon60 09:33, 28 mar 2014

Hogata napisał(a)

To dobrze czyli nie jestem sama... też tak mam.
Czyli wychodzi, że jesteśmy normalne tylko cała reszta sfiksowana jakaś...

Ufff co za ulga swego czasu myślałam, że mam coś nie tak z głową ale to przed odkryciem forum
leon60 09:36, 28 mar 2014

Magda70 napisał(a)

Żebyś Ty wiedziała kiedy mi się zdarza myśleć o sadzeniu
agam 11:43, 28 mar 2014

Cześć Olu jestem z rewizytą, ale chyba już u Ciebie byłam, na pewno.
Serby śliczne, cena jeszcze śliczniejsza
Też jestem ciekawa co powstanie na tej rabacie. Dużo się na niej zmieści.

Jak mam zły humor to eM wiezie mnie do ogrodniczego i każe coś kupić. Potem śmieje się że mnie łatwo zaspokoić .
nicol21 14:35, 28 mar 2014

Pola napisał(a)
Wpadłam tu przypadkowo i czytam o glinie, 3 lata temu zaczynałam ogarńiać ogród i miałam to samo, jedyna rada na to to piasek,piasek,piasek.... Uwieżcie bo na to nie ma innej rady, teraz ziemia jest zdecydowanie lepsza jeszcze w zeszłym roku lałam biohumus i jest jeszcze lepiej:

Humus mam, piasku też trochę, ale nakażę kupić duuuużo piasku i będę mieszać.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies