Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 18:11, 27 mar 2014

ewa004 napisał(a)

Ale potem to już tylko będziesz leżeć i pachnieć

nie wiem kiedy taki dzień nastanie i czy w ogóle tak potrafię
malkul 18:31, 27 mar 2014

Babo droga, kawał pracy zrobiony!
atena35 18:38, 27 mar 2014

ewa004 napisał(a)

Ale potem to już tylko będziesz leżeć i pachnieć

Tak, tak potwierdzam.
Jak my wszyscy tu
agata19762 18:48, 27 mar 2014

leon60 napisał(a)

nie wiem kiedy taki dzień nastanie i czy w ogóle tak potrafię

witaj Olu

trzeba się takim urodzić...

ja tam nigdy nie mogę usiedzieć na tyłku,
a jak już usiądę to szybko myślę, co by tu zrobić
malkul 18:50, 27 mar 2014

Włąsnie ja wam powiem ze ja tez na doopie nie moge usiedzieć, żyję ogrodem, w nocy juz układam plan co będę mogła jutro zrobić, w jakiej kolejności , i już rano nie mogę usiedzieć, juz bym po sniadaniu leciałą gdyby nie inne obowiązki
leon60 19:01, 27 mar 2014

My tu wszyscy nieźle zakręceni ogrodowo ja też plan na każdy dzień układam w głowie a najgorzej jak mi ktoś szyki popsuje czy pogoda , zła chodzę ze lepiej nie podchodzić
Jagodaa 20:58, 27 mar 2014

malkul napisał(a)
Włąsnie ja wam powiem ze ja tez na doopie nie moge usiedzieć, żyję ogrodem, w nocy juz układam plan co będę mogła jutro zrobić, w jakiej kolejności , i już rano nie mogę usiedzieć, juz bym po sniadaniu leciałą gdyby nie inne obowiązki

Mam tak samo . Przylatuję szybko z pracy, a jak powrót się opóźnia, to nawet obiadu nie jem, tylko najpierw do ogródka, zanim się ściemni. Czasem odbiorę jakieś nadgodziny, wtedy radocha jest na całego. I wiecie co...? Sama się już powstrzymuję, żeby do ludzi nie nadawać non stop o roślinach i planach, bo i tak już na lekkiego czubka wychodzę, jak gadam o nawozach lub ilościach zamawianych sadzonek . No co ja mam zrobić? hobby moje... tym żyję .
Dlatego lubię tu siedzieć, bo się rozumiemy .
elzbieta_g 21:03, 27 mar 2014

leon60 napisał(a)
a najgorzej jak mi ktoś szyki popsuje czy pogoda , zła chodzę ze lepiej nie podchodzić

haha , witaj w klubie
a w moim przypadku w tedy nie mam się na kim wyładować, M w pracy , na dzieciach nie wolno, a teściowa z racji wieku pod ochroną
Ivvvona 21:03, 27 mar 2014

Podpisuję się pod poprzedniczkami - mam tak samo. Siadam w ogródku wtedy gdy mam gości. Nawet kawę piję chodząc i obserwując rośliny albo planuję zmiany Pozdrawiam wszystkich zakręconych
Jagodaa 21:03, 27 mar 2014

Się rozpisałam, bo zaczęłam od końca czytać, a tu takie widoki na następnej - poprzedniej właściwie - stronie! Ola ale super! A serby... takie sadzonki mi się marzą... Jak z obrazka! Pewnie się już nie możesz doczekać obsadzania rabaty! Ja też, ciekawi mnie co tu się będzie dalej działo - coś tam czytałam o horti i miskantach... no pięknie będzie!