Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

W samym słońcu 09:19, 04 paź 2018

Do góry
Owocowe się pięknie przebarwily. Kurcze, wszystko jest w trakcie robót lub przekwitlo i nie ma czemu zdjęć robić
Ogród pod lasem 09:01, 04 paź 2018

Do góry
Haha zobaczcie jak mój ogród wyglądał w 2013, właśnie przypadkiem wpadłam na fotkę

To tu- to tam- łopatkę mam ! 09:00, 04 paź 2018

Do góry
Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Pierwszej zimy podmarzł mi trochę klon Henry'ego. Ussuryjski przezimował bez problemu, ale profilaktycznie możesz go dopieścić.

tak zrobię

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Może wciśniesz gdzieś trzmielinę europejską? Jesienią jest urocza.

Już przeczesuje internety sliczne ma te koszyczki, z przyjemnością ja gdzieś wcisnę. Czytam, że w początkowej fazie ma pokrój wzniosły a potem kopulasty, faktycznie tak jet? Ta jesienna ognistość jest niezwykła

Ostatnio powoli zaczynam tęsknić do momentu żeby móc zanucić:"W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy, powolną strugą płynął wytrwale..."
Ogród pod lasem 09:00, 04 paź 2018

Do góry
Takie widoki od rana po wiaterku.

Ogród z wilkiem zamkn. 08:59, 04 paź 2018

Do góry
Magleska napisał(a)

Wiolu -tak... ,to memory .....dosadziłam też do wiśniowej ,ale jeszcze małe sadzonki i nie bardzo widać .....
w skalniaku też rośnie -bardzo lubię tego miskanta ......kupuj -widać go z daleka ......zamierzam w całej wiśniowej dać memory zamiast ML ,ale to dopiero wiosną

tu go troszkę widać maleństwo jeszcze

Na 100% wiosną zakupię 3 szt. bo na wiecej nie mam miejsca...buuu...
Oj tak cudny jest i swieci z daleka ,
Szpaler na wiśniowej u ciebie to dopiero będzie czad !
Ogród pod lasem 08:53, 04 paź 2018

Do góry
waldek727 napisał(a)

Waldku, dziękuję za fotki. Tak na nie patrzę i zastanawiam się czy moje nn to nie to samo co pokazałeś... tyle, że one się nie przebarwiają.
Ogród z wilkiem zamkn. 08:44, 04 paź 2018

Do góry
Monia81 napisał(a)
Madziu ależ ci bujnęło wszystko, trawiszcza maśne się zrobiły, a widoki to wiesz, że masz cudne, ależ by się posiedziało u Ciebie wiesz ja cebulowe wykopałam w czerwcu i teraz też je muszę wsadzić a opóźnienia mam takie, że hej, nie wiem kiedy to zrobię, mam nadzieję, że październik mimo wszystko będzie ładny buziaki wielkie i tulaśki wysyłam

Dzięki Monia

cebulek zakupiłam ze 200 ......czekam na pogodę i w sobotę zamierzam sadzić
buziaki

Ogród z wilkiem zamkn. 08:42, 04 paź 2018

Do góry
SlonecznyOgrod napisał(a)
Chodniczek w żwirku u Ciebie wygląda elegancko i czyściutko, bardzo mi się podoba.
Pięknie się wszystko rozrasta, a trawnik swoją soczystością dopełnia wszystkiego.
Mój trawnik, po suszy odbija po malutku.

dziękuję Daria
trawnik jest lepszy niż w lecie ,ale niestety powypalane dziury też mam nadal -urok psa i lenistwo właściciela
a na ścieżkach kamyczki psica też rozwala

Ogród z wilkiem zamkn. 08:38, 04 paź 2018

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Madzia patrzę na Twoje cudowne widoki i z zachwytu wyjść nie mogę. Niesamowite masz widoki jesienią, rabaty cudowne barwy przybrały, trawy śliczne nie jeden na O... Ci ich zazdraszcza na bank
Wszystko cudnie rośnie pod Twoją rękąBuziaczki Kochana i tulam mocno.

dziękuję Sylwuś wiesz ,że mój ogródek to maleństwo i łatwiej ogarnąć .....ale i tak brakuje mi czasu i pogody ,żeby podopieszczać szczegóły

...na fotkach jakoś cały ogród lepiej wygląda niż w rzeczywistości

Ranczo Szmaragdowa Dolina 08:36, 04 paź 2018

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

ambrowiec zaczyna

tulipanowce zaczynają

Ambrowca masz...tulipanowca też...nad oboma się zastanawiam a oczywiści nie wypatrzyłem u Ciebie żeby obgadać za duży urodzaj u Ciebie roślin

Dzieci Szczęśliwe Ż. też że dzieci się dobrze bawiły i jak stwierdziła nie pierwsze takie spodnie po zabawie Szczepana więc już ma doświadczenie

i za zdjęcia z wizyty dziękuję bo ja jak zawsze zapominam o fotografowaniu
Ogród z wilkiem zamkn. 08:34, 04 paź 2018

Do góry
Nowa12 napisał(a)

Ja nie mam jeszcze swojego wątku. Tzn. podjęłam pierwszą próbę i założyłam wątek ale potem poprosiłam o zamknięcie . Taki tchórz ze mnie .

Za to oglądam Wasze (w tym Twój) piękne ogrody i czasem coś zgapię .
U Ciebie jestem zauroczona zawilcami z trawą Red baron. Chętnie bym wkomponowała coś takiego u mnie na skarpie, którą będę robić na wiosnę. A zima jest dłuuuuuga więc mam dużo czasu do namysłu.

próbowałam do Ciebie wejść i było ,że niepoprawny link ......odważ się założyć ,to taki własny pamiętnik trochę ....

I zgapiaj ile chcesz .....
.... dziękuję za komplementy ,że wśród tylu cudownych ogrodów i mój Ci się spodobał -miłe to bardzo
ostatki kwitnące

Ogród z wilkiem zamkn. 08:28, 04 paź 2018

Do góry
effka napisał(a)
Wiolu, właśnie miałam pisać u Ciebie, żebyś do Madzi zajrzała

Ogród z wilkiem zamkn. 08:28, 04 paź 2018

Do góry
Wiolka5_7 napisał(a)

Pięknie Madziu u ciebie
Wszystko super porosło...

Tutaj masz chyba Memory ? Piękny jest...Spodobał mi się on od pierwszego wejrzenia i planuję 3 szt. zakupić na nowe rabaty zamiast Gracków

Pozdrawiam

Wiolu -tak... ,to memory .....dosadziłam też do wiśniowej ,ale jeszcze małe sadzonki i nie bardzo widać .....
w skalniaku też rośnie -bardzo lubię tego miskanta ......kupuj -widać go z daleka ......zamierzam w całej wiśniowej dać memory zamiast ML ,ale to dopiero wiosną

tu go troszkę widać maleństwo jeszcze

Ogród z wilkiem zamkn. 08:23, 04 paź 2018

Do góry
effka napisał(a)
Madziu piękna jesień w Twoim ogrodzie... widoki zapierające dech w piersiach, niesamowite. Masz szczęście, że mieszkasz w takich okolicznościach przyrody.
Czasami przyroda jest najlepszą terapią ... i odskocznią, wiem coś o tym.

dziękuję Ewa .....własnie ten krajobraz i ogród daje mi trochę wyciszenia ...
buziaki

siewki rozplenic w skalniaku zakwitły .....takie maleństwa ,które zostawiłam ,bo nie byłam pewna ,czy to chwast ,czy rozplenice

runianka w kamyczkach daje radę
Ogród z wilkiem zamkn. 08:19, 04 paź 2018

Do góry
Kasia_CS napisał(a)

U Ciebie w ogóle wszystko błyskawicznie rośnie! Niesamowite jak to wygląda po 1 sezonie. Jeszcze gdy sobie przypomnę, że wiosną dopiero planowałas co i jak to aż nie mogę się nadziwić, że to już wszystko jest

Twoja psica pięknie pozuje do zdjęć

Kasiu sama jestem w szoku -jak oglądam zdjęcia z wiosny ,a teraz .....to sama się dziwię ,że tak rośliny się rozszalały .....
a psica do zdjęc nie chce pozować -najlepsze wychodzą ,gdy nie wie ,że jej fotki robię

ps. fajne trawki kupiłaś -czekam na fotki posadzonych .....chociaż teraz już zimno .....w sobotę podobno ma być cieplej

W samym słońcu 07:33, 04 paź 2018

Do góry
Nie mam żadnych zdjęć w telefonie, to znalazłam
Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 06:55, 04 paź 2018

Do góry
Kasia_CS napisał(a)
No dobra, trawki rozpakowane i jak Medium boy na twarzy wywołuje uśmiech tak Hameln mieszane uczucia czy ona pomylona, czy jeszcze tak młoda by kotki były większe?
Od lewej 2 x Hameln i 3x medium boy

Hameln- kotki tak połowę długości i grubości boyow mają.
Oo trafiłam na fotki
Te medium to duże! Ciekawe czy zdążę zamówić jeszcze. Poszukam na O.roznych Rozplenic i coś wybiorę skoro Hameln jest średnio fajna to muszę rozszerzyć poszukiwania

Na żywo widziałam tylko 1 trawę w czyimś ogrodzie, ale to z auta przejazdem i nie mam pojęcia jaka to była.w ogóle żadnych traw nie widziałam u nikogo poza tym co rośnie u mnie.
zoja napisał(a)
Ktos na forum pisal, ze sadzonki roz wiosna sa slabsze - resztki z jesieni i cos o nieukorzenionych... Ze mnie amator ale dlatego pozamawialam i posadze teraz jesienia.
Toszka pisała ostatnio
Ukojenie 06:46, 04 paź 2018

Do góry
Zdjecia nowych nabytkow z dzisiejszego poranka:

Wszystkie, platan,
brzoza, klon

Dzis tez mam rozowa kurtke chociaz wiatr chyba mniejszy.
Ogród pod lasem 02:45, 04 paź 2018

Do góry
UlaB napisał(a)

jak za Vanilki to im wyzszy tym lepszy
U mnie obok Vanilki rosnie taki zwykly Malepartus (ale on nie biały)

Ogród Małej Mi 2017 01:19, 04 paź 2018

Do góry
Więcej fotek nie mam..

Hochla sie przebarwiać zaczyna..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies