syn mi je przeniósł i pergolę też ....co prawda ile było przy tym klnęcia ....ech ....ale nieważne ,bo mi bardzo pomógł
umbrowa znika .....umbry są w dawnej brzozowej ,bo brzozy są przesadzone w zagajnik
fotki robocze i syf narazie na ogrodzie ale powolutku ogarnę
Fak, a ja na noc zapomniałam doniczkę z wsadzonymi kannami schować do domu moze jak jeszcze nie wylazły z ziemi, to nic się im nie stanie..
Jarzmianka faktycznie sprośna, nie próżnowała. haha! Ciekawa jeste, czy moja coś pokaże - muszę ograniczyć świerzbienie rąk jak zobaczę coś małego na rabacie
No Lennei mieli akurat młodziutką, ale powiem Ci, że jakoś akurat tej odmiany nie widuję. Pomyśl o tej droższej, będę tam w poniedziałek, mogę Ci fotkę strzelić.
Ty wiesz, że wczoraj wywaliłam tego marnego rh? Całe korzenie miał suche Na wszelki wypadek wybrałam całe podłoże i wsadziłam nowego w świeżą mieszankę.
Dokupiłam dwie, dobrze u mnie rosną Teraz trzeba trzymać kciuki, żeby kwiatów przymrozek nie załatwił, jak w zeszłym roku.
Nad fotką pomyślę
uhh ale magnolia! moja przezimowała i nawet dwa kwiatki będę mieć
Iza podczytuję cały czas i skoro teraz tyle słońca na Ciebie buchnie to może zniknie grymas i czapka
Kasia nie ma problemu. dzielić nie planowałam bo sama w tamtym roku z 5 szt robiłam 14 ale jak tylko będziemy miały się gdzieś widzieć to Ci ukopę karpę
Ania mam nadzieje ze będziesz zadowolona
Moim zdaniem udana zamiana.
Dałam 2 swany, wszystkie mi trochę zima sponiewierala ale myślę że będzie ok
Jutro trzcinniki dzielę i sądzę
Ta największą new dawn ma dzikusa chyba to go wytnij jak już poznasz. Ja nie wycinałam bo ptaki lubią ich owoce