Ogrodowe kreacje
10:36, 14 paź 2018
Trochę jesieni ogrodowej i nowości w postaci szpalerów z cyprysików i tujek
Ja, Agato jestem stałym gościem u Ciebie. Jest kilka takich wątków. Nie wymienię wszystkich. Twój ogród jest tak czarujący!
Achy i ochy wyrażam cichutko z rzadka ujawniając się na wątkach bo ileż razy można pisać wciąż te same przymiotniki?
Po prostu z wrażenia słów brakuje aby trafnie wyrazić zachwyt![]()
Miłej niedzieli wszystkim życzę.
![]()
Z fioletowych osobiście znam tylko 'Franza Kafkę'. Choć u mnie jest taki, jakby jaśniejszy
![]()
oj, pokazuj, pokazuj, proszę
I jesień piękna u Ciebie... bardzo lubię jesienne kolory, a kiedyś nie przepadałam za tą porą roku. Człowiek się jednak zmienia. I dobrze
Widok z okna chwyta za serce
Jak pozwolisz to wrzucę jedno zdjęcie:
![]()
Misz - masz składający się z hortensji, perowski i rudbekii ( koloru nie znali Ci co wsadzali). Czy uważasz, że to poprawny dobór roślin? I czy one powinny być tak poprzeplatane? Trochę tu, trochę tam? Wg mnie patrząc na Ogrodowisko, to jest totalnie niezgodne z zasadami a dopiero się uczę. Chyba, że nie mam racji a wtedy się pokajam.
Wirtualnie pospacerowałam po Twoim jesiennym Parku... bezcenne...
A cóż dopiero przeżyć to w realu...
"Powiem szczerze, że po dłuższych oględzinach takich projektów sama zaczynam dostrzegać dobre strony. Kasiu czy mogłabyś mi podesłać jakieś linki do tych zagranicznych stron z projektami, chętnie zobaczę inne rozwiązania"
Zebrałam je na pintereście https://pl.pinterest.com/pestka56/small-houses-plans/
Obraz/okno cudny jak zawsze. Wystarczy za telewizor i komputer razem wzięte. Nic tylko wiedzieć i gapić się bez końca. Chyba nigdy ci się ten widok nie znudzi.
Twoje buki dopiero zaczynają się złocić a u mnie las w pełnym złocie i czerwieni za to u mnie w ogrodzie niektóre drzewa już zgubiły całkiem liście. Jabłoń rajska i wiśnia ozdobna już bez liści.
Dobrze że są fotografie.
W oddali chmury czy góry?
Izunia.. do Ciebie zawsze zajrzę.. może raz na jakiś czas, ale zajrzę