Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Lawendowy zawrót głowy 10:44, 08 lis 2016

Do góry
Wianek z lisci milorzebu sliczny Nie widzialam jeszcze nigdy takiego.
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:40, 08 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Pomysłowy Dobromirze Ty...
no trzeba sobie jakoś radzić i ułatwiać życie Tylko znowu włączyło mi się zbieractwo, wszystko mi się przydaje a to drut z kołpaka bo na wianek, a to pęknięta miska bo dobra będzie forma na doniczkę betonową, a to to, a to tamto
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:27, 08 lis 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
O rany już świątecznie u ciebie Gosiu...pamiętam te twoje stroiki i wianek ten też pamiętam...
W TV już pierwsze reklamy świąteczne, w marketach miejsce zniczy zajmują powolutku Mikołaje a ja jak dzisiaj po pracy byłam w sklepie ogrodniczym po mocznik (do ziemi liściowej - bo będę robić) to było ju ciemno i nie widziałam żadnych roślin oprócz mnóstwa choinek w doniczka h od takich maleńkich po olbrzymie....ze zdziwieniem na nie patrzyłam - dopiero co pogodziłam się z zakończeniem sezonu i lata a tu już prawie święta....

nie święta tylko wspominki
Lawendowy zawrót głowy 09:37, 08 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kamila hahahaaaa. A mnie został wianek z miłorzeba hahahha

* miłorzeba

* miłorzębu musze to sprawdzic najlepiej u Miodka ))))

hihiih
miłorzębu chyba
ale sprawdź
Lawendowy zawrót głowy 09:33, 08 lis 2016

Do góry
Kawa napisał(a)

boszzzz
na takie zabiegi to ty masz czas ... boszz kiedy ja miałam tyle lat
to byłam piękna i młoda
teraz to mi tylko piękność została

Kamila hahahaaaa. A mnie został wianek z miłorzebu hahahha

* miłorzeba

* miłorzębu musze to sprawdzic najlepiej u Miodka ))))
Lawendowy zawrót głowy 09:23, 08 lis 2016

Do góry
Ewelinko ja robiłam pierwszy raz i jestem zaskoczona ze liscievtak długo wode trzymaja ....kto jeszcze ma? Nie widziałam ....nazbierałam sporo lisci ale na taki mały wianek im mniejsze tym ładniej sie prezentuja )))

Kasja no jeszcze go nie pryskałam bo ciagle te listki nie wysuszone ale jak pryśnie to lakierem do włosów ))

Aniu czas faktycznie na wagę )) pokaze wieczorkiem ....takie nasze dłubanie bardzo delikatne i kruche jednak to tylko chwilka dla oka )))

Iza strzępek wyglada pieknie chyba wszyscy go chwała tylko sie zastanawiam nad jego wielkością docelowo )) bo miałabym na niego miejsce ale niestety troche ciasne

Gosiu chcesz prezent ) na priv mi napisz adres jak spakuje bez uszkodzeń to Ci wysle)))) to miłe ze sie podoba ))).

Kamilko na mnie sporo traw czeka ) ambrowiec miał mało słoneczka tej jesieni przynajmniej u mnie ) buziolek widziałam ze walczysz. dalej ))))
Lawendowy zawrót głowy 09:12, 08 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
cos lisciastego"))

Kurcze jaki ładny wianek-prosty, a taki fajny. Fukałaś go czymś na utrwalenie liści?
Lawendowy zawrót głowy 09:10, 08 lis 2016

Do góry
Jolcia jaki śliczny wianek Jak to się robi? Szkoda, że późno wracam, bo bym do lasu po liście pociekła
Lawendowy zawrót głowy 08:21, 08 lis 2016

Do góry
Loluś
no jesteś kochana bo już miałam drzeć ryja gdzie się podziewasz!!!

wianek super i faktycznie że nawet drzewo kominkowe ładne hehe

amanogawa śliczna też chce ją u siebie
mój ambrowiec ciemnobordowy a trawy powiązałam
ale ja mam 2 na krzyż

ściskam cmok cmok
Lawendowy zawrót głowy 23:35, 07 lis 2016

Do góry
Jolu śliczny wianek. To z miłorzęba? Jak sie taki robi? Kurczę, Ty to zdolniacha jesteś.
Lawendowy zawrót głowy 23:08, 07 lis 2016

Do góry
Śliczny miłorzębowy wianek wyczarowałaś, dynie też są świetne
Lawendowy zawrót głowy 19:58, 07 lis 2016

Do góry
Po powrocie lisci pełno , sąsiad musiał nawiesc hihi amanogawy jeszcze maja swoje reszta sie prawie poddała , trawy jeszcze ładne chociaz wysuszone . Macie juz powiązane ?

Kupiłabym jeszcze tulipanow bo cos czuje ze mam za miło )

A i moj wianek liściasty w domu został i ładny jest nawet sie liscie nie zasuszyly Miłorzab ma jednak duzo wody w liściach )) ciezkie moze dlatego tak szybko spadają ))
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:39, 07 lis 2016

Do góry
O rany już świątecznie u ciebie Gosiu...pamiętam te twoje stroiki i wianek ten też pamiętam...
W TV już pierwsze reklamy świąteczne, w marketach miejsce zniczy zajmują powolutku Mikołaje a ja jak dzisiaj po pracy byłam w sklepie ogrodniczym po mocznik (do ziemi liściowej - bo będę robić) to było ju ciemno i nie widziałam żadnych roślin oprócz mnóstwa choinek w doniczka h od takich maleńkich po olbrzymie....ze zdziwieniem na nie patrzyłam - dopiero co pogodziłam się z zakończeniem sezonu i lata a tu już prawie święta....

Typografia ogrodu 17:54, 07 lis 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Asia wianek jest nawiązaniem do kuli z Mai w o., tylko tam były rury nie platikowe....
już mam Maje otwarta.wieczorkiem obejrze
Typografia ogrodu 17:54, 07 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ewa z Wilczej Góry robiła ten wianek z rurek - podoba mi się, ale... klimaty również się mi zmieniły
ja na starość bardziej eko się robię.ale Tobie starość nie grozi
Typografia ogrodu 13:18, 07 lis 2016

Do góry
Asia wianek jest nawiązaniem do kuli z Mai w o., tylko tam były rury nie platikowe....
Typografia ogrodu 13:08, 07 lis 2016

Do góry
Ewa z Wilczej Góry robiła ten wianek z rurek - podoba mi się, ale... klimaty również się mi zmieniły
Typografia ogrodu 12:52, 07 lis 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Przeglądając znalazłam jeszcze coś takiego
bardzo mu się ten wianek kiedyś podobał.chciałam robić nawet ale teraz pofobanmibsie już ciut mniej bo gust mi ewoluuje
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:37, 07 lis 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
piękne trawska masz
ta jedna molinia mi się spodobała
a wianek gdzie?
hehe część wianka, reszta musi poczekać na wizytę w lesie tak w ogóle to on strasznie gruby wyszedł, będzie problem z zawieszeniem na drzwi bo mocno odstaje, zresztą chyba gdzieś na altanę powieszę bo mój pies uwielbia się bawić wiankami jak wiszą na drzwiach

a to kilka zdjęć mojej znudzonej zbieraniem liści córki

Od nowa ... na przekór wszystkim 10:24, 07 lis 2016

Do góry
piękne trawska masz
ta jedna molinia mi się spodobała
a wianek gdzie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies