Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Kawa 08:21, 08 lis 2016

Loluś
no jesteś kochana bo już miałam drzeć ryja gdzie się podziewasz!!!

wianek super i faktycznie że nawet drzewo kominkowe ładne hehe

amanogawa śliczna też chce ją u siebie
mój ambrowiec ciemnobordowy a trawy powiązałam
ale ja mam 2 na krzyż

ściskam cmok cmok
malgol 08:46, 08 lis 2016

Jolu, już pisałam u Anety ,że może byś zaczęła rozsyłać te cudeńka co robisz? Ja tam w ciemno wszystko bym wzięła tak mi się podoba to co robisz
Pokazuj dalej może czegos w końcu się od Ciebie nauczymy?
UrsaMaior 08:46, 08 lis 2016

lojalna_ napisał(a)

u mnie klony puste tylko badyle wystaja ....

No tak, u mnie to samo. Grujeczniki też łyse, poza jednym, który najwięcej cienia ma - on wciąż zielony jak latem. A z klonów tylko ten strzępek się trzyma. Cudowny jest
AnnaCh 09:10, 08 lis 2016

Jolcia jaki śliczny wianek Jak to się robi? Szkoda, że późno wracam, bo bym do lasu po liście pociekła
kasja83 09:11, 08 lis 2016

AniMa napisał(a)
Jola jak kolekcja kiermaszowa będzie gotowa to pokażę, sam kiermasz też
Jeżeli chodzi o odmładzanie...to za tydzień jadę moją mamę na młódkę robić mikrodermabrazją...w ramach prezentu urodzinowego

A u mnie Chrystusowe w tym roku-już mnie koleżanka ostrzegła, że po 33-człowiek zaczyna się sypać...chyba w ramach prezentu urodzinowego też walnę sobie jakie mikro albo oxy
kasja83 09:12, 08 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
cos lisciastego"))

Kurcze jaki ładny wianek-prosty, a taki fajny. Fukałaś go czymś na utrwalenie liści?
Efffa 09:14, 08 lis 2016

Moda na wianki w tym roku widzę u wielu z miłorzębu, ładny taki minimalistyczny
lojalna_ 09:23, 08 lis 2016

Ewelinko ja robiłam pierwszy raz i jestem zaskoczona ze liscievtak długo wode trzymaja ....kto jeszcze ma? Nie widziałam ....nazbierałam sporo lisci ale na taki mały wianek im mniejsze tym ładniej sie prezentuja )))

Kasja no jeszcze go nie pryskałam bo ciagle te listki nie wysuszone ale jak pryśnie to lakierem do włosów ))

Aniu czas faktycznie na wagę )) pokaze wieczorkiem ....takie nasze dłubanie bardzo delikatne i kruche jednak to tylko chwilka dla oka )))

Iza strzępek wyglada pieknie chyba wszyscy go chwała tylko sie zastanawiam nad jego wielkością docelowo )) bo miałabym na niego miejsce ale niestety troche ciasne

Gosiu chcesz prezent ) na priv mi napisz adres jak spakuje bez uszkodzeń to Ci wysle)))) to miłe ze sie podoba ))).

Kamilko na mnie sporo traw czeka ) ambrowiec miał mało słoneczka tej jesieni przynajmniej u mnie ) buziolek widziałam ze walczysz. dalej ))))
Kawa 09:27, 08 lis 2016

kasja83 napisał(a)

A u mnie Chrystusowe w tym roku-już mnie koleżanka ostrzegła, że po 33-człowiek zaczyna się sypać...chyba w ramach prezentu urodzinowego też walnę sobie jakie mikro albo oxy

boszzzz
na takie zabiegi to ty masz czas ... boszz kiedy ja miałam tyle lat
to byłam piękna i młoda
teraz to mi tylko piękność została
lojalna_ 09:32, 08 lis 2016

Kasiu )) tez jeszcze ładnie u mnie wygladaja i szkoda mi ich wiązać ale tak mysle ze to bedzie chwila jak wiatr je rozdmucha.

Martus lubie te dłubaninę ) odpręża mnie )))

Ania chyba tylko to drzewo pozostało u mnie ładne hahah szkoda tego sezonu za to Twoj ogrod nadal w krasie ))))

Anetko tak liscie małe zgrabne i slicznie pofalbankowane )) pokaze wieczorem ))

Ewciu ja chyba zapomniałam Twojego eMa powychwalać za dach przecudnej urody )) ale jeszcze to zrobie ...trawy troche mnie męczą ))

Aniu nazbierałam lisci platana okazały sie za duze i tak jakos przypadkowo wziełam resztki lisci z miłorzeba i okazało sie ze sliczne. sa ))) szybko sie robi ...jak podkład nieduży ))))))

Danusiu mysle , ze słoneczka było za mało w zeszłym roku był malinowy a teraz tylko żółć i brąz ...... Moze sie tez kwaśny odczyn wypłukać i w przyszłym zasobie troche o to zadbam, bo przy sądzeniu powinien miec troche kwaśnej ziemi moze w tym tez tkwi tajemnica .

Anka za dobrze masz teraz to juz dziewczynka zostaniesz ))) zycze udanego wypoczynku )))