Na razie to mam wniosek urlopwy zaakceptowany, z M się sprzeczamyb Włochy czy Austria. Kupimy w ostatniej chwili na booking.com Na razie co znajdzie to ja apartament na donice przeliczam .... Albo buty ...
Było coś w tych cebulach? Czy po prostu jeszcze nie wykiełkowały? Te piwoniaste jeszcze w ogóle u mnie nie wyszły, kiełkują pózniej bo one zwykle na przełomie kwietnia i maja kwitną.
Mam ale w tej chwili komputer ze zdjęciami zajął M. Rosną na tle żywopłotu z cisa więc kontrast jest dobry rosną na min 1-1,2 m , kwitną zdecydowanie bardziej obficie niż różowe
Poszukam fotki w wątku
Wszystko co białe na zdjęciach to zawilce HJ . Lepsze zdjęcia mogą być jutro
Miałam zrobic prezentacje na jutrzejsze spotkanie z szefem... Pojadę wcześniej do pracy bo siedzę na forum. Nie cwiczyłam dzisiaj po, wczorajszym dniu mialam dyspensę
Jola Ty mnie do parteru sprowadziłaś najpierw M , ktoremu nie trzeba co pół roku przypominać a teraz koleżanką.... Chyba sobie kiedyś taki weekend zorganizuje , zima?
O potasie już Ania napisała nic bukszpanom nie będzie. Pewnie masz cięzka glebę z ktorej nie wchlaniaja pokarmu, trzeba je dolistnie potraktować i podlewać potasem.