Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

paula_przygoda 21:51, 23 lut 2014

Witaj Łukasz. Forum ogrodowisko przeglądam !codziennie! już od jakiegoś czasu. Jestem pod wielkim wrażeniem ogrodu "królowej forum" ale szczerze ci powiem że dopiero twój temat wprawił mnie w absolutne osłupienie i zmotywował do założenia konta żeby ci pogratulować. To co robisz jest absolutnie wspaniałe!! Gratuluję i trzymam kciuki za stale powiększające się kolekcje a szczególnie za żurawki. Zdjęcia i opisy żurawek to kopalnia wiedzy, na pewno nie jednemu ogrodomaniakowi twój temat okaże się niezbędny. Pozdrawiam!
Luki 22:04, 23 lut 2014

Widziałem i odpowiedź już wysłałem Marzenko Zagadka dość prosta, ale można się łatwo pomylić na 3 odmianach
malgorzata_s... 22:08, 23 lut 2014

Luki napisał(a)
Widziałem i odpowiedź już wysłałem Marzenko Zagadka dość prosta, ale można się łatwo pomylić na 3 odmianach

Życzę wygranej Kto jak nie ty zna się na żurawkach najlepiej Psiunie cudne
Luki 22:26, 23 lut 2014

paula_przygoda napisał(a)
Witaj Łukasz. Forum ogrodowisko przeglądam !codziennie! już od jakiegoś czasu. Jestem pod wielkim wrażeniem ogrodu "królowej forum" ale szczerze ci powiem że dopiero twój temat wprawił mnie w absolutne osłupienie i zmotywował do założenia konta żeby ci pogratulować. To co robisz jest absolutnie wspaniałe!! Gratuluję i trzymam kciuki za stale powiększające się kolekcje a szczególnie za żurawki. Zdjęcia i opisy żurawek to kopalnia wiedzy, na pewno nie jednemu ogrodomaniakowi twój temat okaże się niezbędny. Pozdrawiam!

Dawno się chyba tak nie zarumnieniłem... ogromnie dziękuje, dużo znaczą dla mnie takie słowa chociaż raczej przesadzone , ale co najważniejsze dają dużo sił do dalszej pracy i mam nadzieje, że w końcu będe zasługiwał na takie pochlebstwa. Plany na ten rok mam ogromne i te opisane na forum to zaledwie 40% tego co planuje.
Jeszcze raz ogromnie dziękuje
Luki 22:27, 23 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Życzę wygranej Kto jak nie ty zna się na żurawkach najlepiej Psiunie cudne

No ja znam kilka osób, które mają dużą większą wiedze ode mnie mimo to bardzo dziękuje
Matka 22:36, 23 lut 2014

Ja też, niestetywysłąłam-ale nie jestem pewnaale Łukasz, czy mogę już Florowitkiem żuraweczki podlać?
Madzenka 22:36, 23 lut 2014

Ja juz przy pierwszej zielonej zwątpiłam
danuta_szwajcer 22:44, 23 lut 2014

Luki napisał(a)
Ewo przesdtawiam pieski
Jedyna pozostała panienka

Reszta to panowie.
Mój ulubieniec, gdybym mógł to by ze mną został... ma aspiracje na ogrodnika

Te dwa są zarezerwowane do wtorku, ale jeżeli nie będę miał potwierdzenia do tego dnia to nadal będą wolne, a na potwierdzenie raczej się nie zapowiada.

Jak jeszcze chciałabyś jakieś zdjęcia to pokaże, chyba z 500 dzisiaj natrzaskałem

Ale slodziaki) Przekochane, co jeden to ładniejszy Uwielbiam takie slodziaki Moja "panienka" podobna:") Dorodne cebule lilii Maja sie dobrze u CiebiePozdrawiam serdecznie
Luki 22:48, 23 lut 2014

Bogda napisał(a)
Ja też, niestetywysłąłam-ale nie jestem pewnaale Łukasz, czy mogę już Florowitkiem żuraweczki podlać?

Miałem też do jedenj wątpliwości, ale znalazłem swoje zdjęcie tej odmiany i teraz jestem na 99,9% pewny Z podlewaniem żurawek nawozami jeszcze bym się powstrzymał ja zaczynam nawożenie w połowie marca

Marzena2007 napisał(a)
Ja juz przy pierwszej zielonej zwątpiłam

Przy zielonej można się łatwo pomylić, trzeba ją znać 'na żywo' Nie ukrywam, że było dość łatwo bo poza 1 wszystkie u mnie rosną

danuta_szwajcer napisał(a)

Ale slodziaki) Przekochane, co jeden to ładniejszy Uwielbiam takie slodziaki Moja "panienka" podobna:") Pozdrawiam serdecznie

Szkoda tylko, że takie malutkie nie zostają
Pozdrawiam również
anna_g 22:51, 23 lut 2014

Ogromne te cebule Łukaszu... giganty naprawdę
A Twój psi ulubieniec od pierwszego zdjęcia wpadł mi w oko - i choć wszystkie ślicznie najbardziej zauroczył... Mam nadzieję, że znajdzie dobry domek gdzie go pokochają
I dobrego tygodnia.... jutro poniedziałek... szkoda że już po weekendzie - zwłaszcza po tej cudnej niedzieli Pozdrawiam