Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród niby nowoczesny ale... 21:41, 19 lis 2013

Do góry
Tu dla Malkul zdjęcie mojego the beatles- jeden dziwak się trafił. Zdjęcie jest z 18 września i jeszcze az tak duzej roznicy nie widac. W sobote pstryknę fotkę to będzie już bardzo duuuża różnica - zwłaszcza w kolorze. Ewidentnie chwaścior się tu wkradł...

i spadam bo jestm dziś padnięta. Ciężki dzień miałam.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:37, 19 lis 2013

Do góry
malkul - a gdzie z młodym na basem chodzisz ? Może się mijamy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:46, 18 lis 2013

Do góry
Madzia pokaż u siebie, chętnie kuknę

Anitko-podglądam twoje poczynania BożoNarodzeniowe

ja tez juz mam pare wizji. wyceniam, szukam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:02, 18 lis 2013

Do góry
popatrzcie jaki mutant mi wyrósł :
to sa trawki carex the beatles, ale jedna zgłupiała i rośnie i rośnie, jakoś nie przypominam sobie żebym je choć raz dokarmiała

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:58, 18 lis 2013

Do góry
wczoraj:

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:58, 18 lis 2013

Do góry
bold textKochani – buźkę zabrałam bo się mi znudziła, ale spoko kiedyś wróci

Agnieszko-twój tata miał absolutną rację, jednak człowiek dopiero teraz to wie. I prawdą jest że na wszystko w życiu przychodzi pora. Ta właściwa. Do wszystkiego trzeba dojrzeć.

Marzenko- zacznę go wychowywać jak wrócę na pełen etat do pracy, bo wtedy sytuacja go zmusi do zmian. Teraz mogło by to być „wychowywanie bez skutku”. Ciężko to przyznać na głos , ale niestety to fakt.

Anno – żart nie żart ale „wymiana starego modelu na lepszy” to czasem całkiem przyjemna zmiana hihihihihihihihi

Madzia – o gabionach napisałam ci na priv.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:20, 16 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Mąż sobie cosik pospawał,
chyba gabiony...

chyba furtkę...

Jeszcze jeden gabion dospawa i wszystko jedzie do cynkowania. Będzie surówka

Gosia, czyli te gabiony na zdjęciu były tylko postawione? Zdjęliście je i jechaliście z takimi do ocynkowania? I takie wysokie były jak je napełnialiście?? Sorki za głupie pytania..
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:28, 16 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Hmm.
Typowa polska rodzina Marzenko.
wiec tak mam dwóch małych ludzi jedno ma 6 lat a drugie obecnie 11 m-cy. Strszy przedszkole+rehabilitacja dwa razy w tygodniu + raz plastyka + dwa razy basen nauka. Rozwieźć poczekać przywieźć obrobić.
Mała na razie normalnie z mamusią. Juz łazi sobie pieknie. Jak śpi lub sama się zajmie zabawą to : wszystkie sprawy oboczne firmy męża+dwie firmy na pełnej księgowości+dom+ obiadki + ogród, i wszystkie inne przyjemności.
kilka razy w miesiącu babcia pomoże przy małej (na placach jednej ręki policzyć)
Noce zarawa ne księgowanie czytanie przepisów itd.
Tata-obowiązków dzieciowo-domowych brak.
Jak ja to robię?
Sama nie wiem!
Ale chyba będą zmiany. Czas pokaże.

Wychowuj M'a , czsami dlugo to trwa,.. Ale po kilku latach mój zaczął gotować i robić zakupy. Od razu było łatwiej... Gdy dzieci dorosną a M nauczysz obowiązków będzie luzik.... Tylko to ciągłe transportowanie dzieci jest uciązliwe... Niestety tak szybko nie mija.
Wojny domowe też są potrzebne, rozejmn najprzyjemniejszy potem
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:38, 15 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
jak się masz?choróbsko puszcza?
twoja babeczka mnie woła

No nie puszcza i zatacza coraz szersze kręgi niestety. A chłop chory to już prawdziwa katastrofa

Ogród niby nowoczesny ale... 13:08, 15 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
madzia moje też zrudziały, tak chyba ma być wydaje mi się

uff...aczkolwiek szkoda
Dla odmiany czas na zmiany... 13:03, 15 lis 2013

Do góry
beta napisał(a)
Irenko..to danie ponoć francuskie...spód jest z kruchego maślanego ciasta....potem jest ser pleśniowy, por i znów ser..nic prostszego...jeśli będziesz chciała to podeślę przepisik....wybornie smakuje w towarzystwie czerwonego wina

buziaki

Poprosze przepis
Ogród niby nowoczesny ale... 13:02, 15 lis 2013

Do góry
madzia moje też zrudziały, tak chyba ma być wydaje mi się
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 13:00, 15 lis 2013

Do góry
jak się masz?choróbsko puszcza?
twoja babeczka mnie woła
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:00, 15 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Wkopałam gladiatory, prrzesadziłam Krzysie. I dumam sobie nad forum Czas na odwyk!

Odwyk?? ja przez Ciebie przepadłam...na 2 dni
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:39, 15 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Wojna zakończona

Tess - jakbym mogła wybierać to znów chciałabym mieć 17 lat

hahaha...ja mówię to samo

artykuł na wieczór sobie zostawiam...a teraz lecę

buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:32, 15 lis 2013

Do góry
Wkopałam gladiatory, prrzesadziłam Krzysie. I dumam sobie nad forum Czas na odwyk!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:31, 15 lis 2013

Do góry
Magda70-ty mnie pocieszaj, pocieszaj
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:30, 15 lis 2013

Do góry
Wojna zakończona

Tess - jakbym mogła wybierać to znów chciałabym mieć 17 lat

Beatko-te chłopy tak mają

Gabrysiu- szybko to ty działasz, efekt u mnie mierny a u
was natomiast zmiany ogromne na ogrodzie. Gratuluję

Rere-byłam

Beatko-macham

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:27, 15 lis 2013

Do góry
Jestem Gonię w pietkę

zima coraz bliżej, w głowie obaw pełno; polecam poczytać http://trawyozdobne.com/zywotnosc-traw/80-trawy-trudno-zimujace.html
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:12, 12 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Beatko - jaki szacun? mój mąż cięgle tylko na mnie narzeka I właśnie mamy wojnę domową!

Gosia, mój też ciągle na mnie narzeka
Wojny domowe też średnio co miesiąc (mój tylko mówi "o, widzę, że okres się zbliża)
Przy dzieciach tez rzadko...

Standard - typowa, polska rodzina ....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies