Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Wilcza Góra 20:23, 29 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak zwykle piękne zdjęcia - takie irysy też mam, ale jeszcze nigdy nie udało się mi ich w ten sposób uchwycić

to jutro leć do ogrodu z aparatem i próbuj masz bardzo dobre oko
zaglądam do Ciebie, bo znów "zakasałeś rękawy" i rewolucjonizujesz swoje królestwo

Wilcza pozdrawia
Co z tym ogródeczkiem począć 19:58, 29 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Zmieniam na chwilę temat Przesadziłaś hortkę?

Sebuś ale jaką hortkę ,tę z donicy ?
I co dalej w moim ogrodzie ? 19:50, 29 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Dollary piękne, na prawdę super sadzonki Reszta też świetna, piękna obwodka z bukszpanu rzuca się w oko od razu

Dzieki Sebek obwódka fajnie zaczyna wyglądać bo dostałam ładne okazy bukszpanu . To dopiero 1/4 obwódki dopiero zaczynam .Dziś nic nie robiłam bo było deszczowo i zimno.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:29, 29 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Widok róż wprawił mnie w zachwyt - po reszcie fotek musiałem wstać z ziemi, bo mnie powaliło jak zwykle Ale mam pytanie Czy lustro-koło zmieniło miejsce czy masz drugie? Bo było po lewej, a teraz jest po prawej No i stożki z bukszpanów przy garażu są chyba nowe? Tylko gdzie upchałaś te cudne spirale? Zobaczyłem również jakiś zegaro-kompas na oknie kuchennym

Sebek, Ana ten zegar ma wzór topiarów, fajny nadruk jest, ale szukam dla niego dobrego miejsca. Spirale zmarzły w zeszłym roku, po spiralach były kule, te dwie też zmarzły, pozostałe przeżyły, teraz przybyła wysoka donica z innego miejsca i mam co innego. Więcej "masy zielonej"
Ogród w Tarnowie 19:18, 29 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie wiem czym nawoziłeś trawnik, ale nawet sztuczne nie mają takiego koloru Kulki z tawuł wyszly idealne

Dzięki Sebek, trawnik nawożę tylko azofoską. Widać różnicę w wykonywaniu zdjęć aparatem syna a moim, który muszę zmienić bo jest słaby
Ogród średniowieczny i nie tylko 19:15, 29 maj 2014

Do góry
Rabata w niebieskościach prześliczna A widoku kwitnących róż w tej ilości już zazdroszczę
Wilcza Góra 19:11, 29 maj 2014

Do góry
Jak zwykle piękne zdjęcia - takie irysy też mam, ale jeszcze nigdy nie udało się mi ich w ten sposób uchwycić
Ogród w Tarnowie 18:58, 29 maj 2014

Do góry
Nie wiem czym nawoziłeś trawnik, ale nawet sztuczne nie mają takiego koloru Kulki z tawuł wyszly idealne
Ogród dla Agusi 18:24, 29 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Zakątek z trawami i hostami jest przeuroczy Pozdrawiam

Dziekuje Sebciu !.Ja podziwiam twoje ogrodowe poczynania tym bardziej ,że młody chłopak z ciebie a nie często się z podobnym faktem w realu spotykam.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:14, 29 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Widok róż wprawił mnie w zachwyt - po reszcie fotek musiałem wstać z ziemi, bo mnie powaliło jak zwykle Ale mam pytanie Czy lustro-koło zmieniło miejsce czy masz drugie? Bo było po lewej, a teraz jest po prawej No i stożki z bukszpanów przy garażu są chyba nowe? Tylko gdzie upchałaś te cudne spirale? Zobaczyłem również jakiś zegaro-kompas na oknie kuchennym
he też wypatrzyłam zegar/ a może barometr róże mnie zachwycają i aż trudno uwierzyć że tyle już kwitnących pąków
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:08, 29 maj 2014

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:23, 29 maj 2014

Do góry
Danusiu - czas to i tak dla mnie towar deficytowy, bo zawsze mam co robić Dzisiaj wstałem po 6, bo przed ósmą miałem być w urzędzie - a wróciłem przed 16-tą do domu Ale nie narzekam, lubię jak jest intensywnie i ciągle coś się dzieje
I co dalej w moim ogrodzie ? 14:54, 29 maj 2014

Do góry
Dollary piękne, na prawdę super sadzonki Reszta też świetna, piękna obwodka z bukszpanu rzuca się w oko od razu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:42, 29 maj 2014

Do góry
Malgosik napisał(a)
Chcialam jeszcze dodać, ze masz ladne rośliny w ogodzie, ale robisz tez ladne zdjęcia. I widac ze nie byle jakim sprzętem.

Trawki to carex Amazon Mist, za nimi rosną tawuly japońskie zdjęcia robię lustrzanką, uwielbiam to robić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:33, 29 maj 2014

Do góry
Malgosik napisał(a)

Piekne te kolory.
Co to za rosliny o jasno zielonym kolorze przed szałwia?
Pokazesz jak juz zakwitna?

To przywrotnik ostroklapowy, tak właśnie kwitnie W tym jego urok
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:30, 29 maj 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
Seba najpierw spóźnione gratulacje
Ja cię doskonale rozumiem z tym przesadzaniem bo ja mam dokładnie to samo - przesadzaenie jednej rośliny powoduje rewolucje w kilku miejscach w ogrodzie ... tak mają chyba wszyscy na ogrodowisku
Zdjęcia miszczuniu miodzio ale horti z lata jak zobaczyłam to od razu cieplej się zrobiło
macham

Miałem tylko wykopać parę cebul tulipanów wyszło jak zwykle )

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:25, 29 maj 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Jestem na bieżąco i podglądam kolejne rewolucje

To chyba jedne z ostatnich, na imiennie mam pomysłu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:18, 29 maj 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Sebuś, szalona kopanina, przestawianie, przenoszenie aleeee się dzieje.
Rewolucja z widowiskowym pokazem. Pięknie.

Mam nadzieję, że nie padną te badylki Ale pogoda sprzyja, dzisiaj chmury i niezbyt ciepło, a wczoraj mocno padało Musi być dobrze, no jak nie jak tak
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:15, 29 maj 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...podzielam zdanie dot carexów Ice Dance - rosną szybko. bezproblemowo i dają niesamowity efekt...jestem nimi zachwycona..teraz kolej na testowanie Evergold...

Forumki chwalą, to powinno być dobrze Testuj tylko 100 postów? Latwizna
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:05, 29 maj 2014

Do góry
regli napisał(a)
Sebek, czy Dursban nie wytłukł Ci przy okazji wszystkiego innego co rusza się w ziemi i niekoniecznie jest szkodnikiem? U mnie póki co opuchlaków nie ma, ale za to jest cała masa pędraków.

Pedraki chyba jeszcze gorsze... Dzdzownice u mnie są, wiec wszystkiego się nie pozbył
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies