Sebek, czy Dursban nie wytłukł Ci przy okazji wszystkiego innego co rusza się w ziemi i niekoniecznie jest szkodnikiem? U mnie póki co opuchlaków nie ma, ale za to jest cała masa pędraków.
...podzielam zdanie dot carexów Ice Dance - rosną szybko. bezproblemowo i dają niesamowity efekt...jestem nimi zachwycona..teraz kolej na testowanie Evergold...
Sebuś, szalona kopanina, przestawianie, przenoszenie aleeee się dzieje. Rewolucja z widowiskowym pokazem. Pięknie.
Jestem na bieżąco i podglądam kolejne rewolucje
Seba najpierw spóźnione gratulacje Ja cię doskonale rozumiem z tym przesadzaniem bo ja mam dokładnie to samo - przesadzaenie jednej rośliny powoduje rewolucje w kilku miejscach w ogrodzie ... tak mają chyba wszyscy na ogrodowisku Zdjęcia miszczuniu miodzio ale horti z lata jak zobaczyłam to od razu cieplej się zrobiło macham
Piekne te kolory. Co to za rosliny o jasno zielonym kolorze przed szałwia? Pokazesz jak juz zakwitna?
Chcialam jeszcze dodać, ze masz ladne rośliny w ogodzie, ale robisz tez ladne zdjęcia. I widac ze nie byle jakim sprzętem.