Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:35, 03 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenko musze zrobić

Pamiętasz kiedyś namierzylaś cudną inspirację:

wracam często do tego obrazka.oże coś w tym kierunku

o boższe!! Tak...w tym kierunku
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:00, 02 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Powtarzam po raz milionowy: KOCHAM STIPY!!!

...ja też
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:26, 01 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenko musze zrobić

przepiękne! trzymam kciuki żeby coś równie pięknego Tobie wyszło no i będę kibicować, żebyś nie odbiegła za daleko od tego kierunku
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:02, 01 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Aniu - czy ty ścinasz tojeść orszelinowatą wiosną?
Pytam bo moja się pokłada
pewnie dlatego , że dzieliłam brutalnie łopatą latem jak kwitła
Co mam zrobić?
Doradź królowo jeżówek

Jak denerwuje to tnij, nic jej nie będzie.......... ja nie tnę, bo nie jest pusto na rabacie, orszelinka ładnie sie przebarwia i ładnie wygląda zimą Ja swoje przesadzone latem też ścięłam, bo po przesadzeniu były "pokładające sie"... a stojące zostawiam.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:09, 01 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Masz juz cos namierzone? jakiś model?yp?

Dziękuję za te komplementa u mnie to raczej jednostajny design mało ciepły
ale co tam my tak lubimy

Ja kocham taki design - w ogóle stałem się ogromnym minimalistą ostatnio....Także bardzo lubię do Ciebie zaglądać A inspiracja jest genialna
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:02, 01 lis 2013

Do góry
Aniu - czy ty ścinasz tojeść orszelinowatą wiosną?
Pytam bo moja się pokłada
pewnie dlatego , że dzieliłam brutalnie łopatą latem jak kwitła
Co mam zrobić?
Doradź królowo jeżówek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:59, 01 lis 2013

Do góry
Marzenko musze zrobić

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:43, 01 lis 2013

Do góry
malkul napisał(a)

To zdjęcia prosimy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:30, 01 lis 2013

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:29, 01 lis 2013

Do góry
Syla napisał(a)

....suszarki................. jestem na kupnie

Malkulek - ale Ty pomysły świetnie sobie ściągasz do ogrodu ..... i sztukaterię i lampki .... muszę pomyśleć i u siebie ....

Masz juz cos namierzone? jakiś model?yp?

Dziękuję za te komplementa u mnie to raczej jednostajny design mało ciepły
ale co tam my tak lubimy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:28, 01 lis 2013

Do góry
W zimę mus zaplanować ALTANA+GRIL i wędzarnia + miejsce na Ognisko.
Zaczynam mysleć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:26, 01 lis 2013

Do góry
Asc - bedę miała w pamięci jak u nas nie będzie

Noemi, Marzenko - juz sobie dzis namierzyłam jeden model z pompą. teraz męża muszę urobić

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:24, 01 lis 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Gosia, PW - drzewa.
Fagus sylvatica 'Zlatia' ?

Ewciu - dziekuję
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 15:38, 01 lis 2013

Do góry
Beatko, pamiętam jak zaczynałaś, nawet coś tam Ci radziłam, choć sama niewiele wiedziałam. A teraz patrzę pięknie masz, ogrom pracy ! Szczególnie spodobały mi się tawuły w zawijasku z bukszpanu, zwykłe tawuły, a jaki efekt ! Przeglądam tylko, bo wiele wątków, wiele postów, wszystkiego i tak się nie przeczyta. Nie wiem zatem co postanowiłaś zrobić dereniami pod brzozami. Faktycznie trochę tam było tego za dużo. Ja też coś podobnego robiłam w ubiegłym roku. Miało być: tylko brzozy, a pod nimi derenie jednej odmiany. A wyszło derenie sibrica i sibrica variegata, przed nimi tawuły i kosodrzewiny pumilio, a w nich jeszcze kolumnowe berberysy i trzcinniki. No kokoszka, jak by powiedziała malkul. Też mi się nie spodobało, a co gorsza rabata zamiast rosnąć umierała cały sezon padła jedna brzoza, dwa derenie. We wrześniu dopiero zidentyfikowałam sprawcę - pędraki. Jeszcze raz pozdrawiam, pięknie masz.
Ogród Magdalenka 09:42, 01 lis 2013

Do góry
Oooo, ja też trzęsę portkami przed twoimi dyniami
Była radość?
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:04, 31 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Na pewno rezerwuję ewentualne małe dzieci

Podaj mi namiary na tego twojego Pana bylinowego-ładnie proszę

Niekokoszka - u Ciebie napisałam.... dzieci do adopcji zarezerwowane..... ale razem z wnukiem.... Właśnie Synusiowi tłumaczymy, że będziemy wnusiowi kupować zabawki koniecznie głośne i denerwujące... a on stwierdził, e będzie podrzucał małego razem z tymi zabawkami.. Nic tylko oddać ten przychówek z dorobkiem piszcząco-brzęczącym
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:58, 31 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Kurcze kusicie mnie tą suszarka autmatyczną
a ile to żre prądu?

Haha...wiedziałam, że padnie z Twoich ust to pytanie...jak ja Cię uwielbiam!!!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:12, 31 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Kurcze kusicie mnie tą suszarka autmatyczną
a ile to żre prądu?

Zajrzałam na chwilkę iiiiiiiii szybko odpowiadam ............ suszarka koniecznie z pompą ciepła ... suszenie wtedy kosztuje za jeden cykl od 1,5-1 zł w zwykłej bez pompy ciepła cena x3 ...

akcja z dynią dopiero dzisiaj .... wczoraj moja atrakcja przegrała z bajkami
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:04, 31 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)

Gosia.. nie ma sprawy..

Na pewno rezerwuję ewentualne małe dzieci

Podaj mi namiary na tego twojego Pana bylinowego-ładnie proszę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:00, 31 paź 2013

Do góry
ASC-lecę zaraz

Dziś wyszłam z domu o 8:30 do ogrodu bo mała mi usnęła. Udało mi się wykopać wszystkie selery, przekopać dwie trumny, przesadzić maliny, posadzić do szarej metalowej donicy 50szt cebul miniaturowych irysków oraz na rabaty szafirki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies