Cudowny ogród !!! Jestem jego fanką Jednym tchem przeczytałam cały wątek. Muszę się przynać, że zgapiłam zawijaska. Nie mogłam się powstrzymać. Mam nedzieję, że się nie pogniweasz.
Ozdoby jesienne ... piękne!!!
moje rozplenice w tym sezonie zaszalały uwielbiam je , mam nadzieję, że w tą zimę też sobie poradzą
Za rok będzie powtórka , pierwszy raz podobają mi się chryzantemy przed domem
Pozdrawiam i dziękuję
Beatko bardzo mi miło i zapraszam zawsze ... o każdej porze
Gabrysiu , miło mi , że zajrzałaś do Madzi
Tosiu pozdrawiam serdecznie
Beatko , horti w donicy sprawuje się super, donica jest ocieplona styrodurem , horti już przeżyła dwie zimy polecam w tym roku źlę ją powiązałam i się pokładała za bardzo , ale na wiosnę bardziej ją zdyscyplinuję
Aga , a masz swój watek? bo podpis jest nie aktywny... jak będziesz miała z tym problem to daj znać, pomogę ....i dziękuję za tyle miłych słów
Gosiu była .... ale bardziej z cukierków ... z dyni to ja miałam radochę
Sebek tak mi miło , bez Was nic by nie było
Taki kule spotkałam ostatnio kręcąc się po Wroclove ... ciekawe kiedy były sadzone .... sama w to nie wierzyłam , że się zatrzymałam i zrobiłam fotki .... świr ze mnie , to już wiem na pewno
Madziu ja jadąc ostatnio do Anulki liczyłam na trasie warte uwagi ogrody ... naliczyłam 5 na trasie Kielce - Warszawa ... od roku siedząc na forum wydawało mi się, że mamy taki piękny kraj ... no nie przy trasach w każdym razie ... i wciąż nie u mnie choć zrobiłam miliowy krok na drodze do ładu ...
ja najpiękniejsze kulki w mieście znalazłam przechodząc obok gmachu sądu ... no ale tam mają wypasiony monitoring !!! ...