Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Joaska 10:11, 31 paź 2013

Gabisia ja tez planuje suszarkę do prania bo nie znoszę suszenia prania na "przysłowiowych sznurkach" jeśli moge prosić (nawet na prive) to podaj mi jaki masz model bo jak na razie jestem w tym temacie zielona jak szczypiorek na wiosnę.
malkul 11:58, 31 paź 2013

Kurcze kusicie mnie tą suszarka autmatyczną
a ile to żre prądu?
malkul 12:00, 31 paź 2013

ASC-lecę zaraz

Dziś wyszłam z domu o 8:30 do ogrodu bo mała mi usnęła. Udało mi się wykopać wszystkie selery, przekopać dwie trumny, przesadzić maliny, posadzić do szarej metalowej donicy 50szt cebul miniaturowych irysków oraz na rabaty szafirki
noemi 12:12, 31 paź 2013

malkul napisał(a)
a ile to żre prądu?

Zajrzałam na chwilkę iiiiiiiii szybko odpowiadam ............ suszarka koniecznie z pompą ciepła ... suszenie wtedy kosztuje za jeden cykl od 1,5-1 zł w zwykłej bez pompy ciepła cena x3 ...

akcja z dynią dopiero dzisiaj .... wczoraj moja atrakcja przegrała z bajkami
Magda70 12:58, 31 paź 2013

malkul napisał(a)
a ile to żre prądu?

Haha...wiedziałam, że padnie z Twoich ust to pytanie...jak ja Cię uwielbiam!!!!!
Magda70 13:00, 31 paź 2013

noemi napisał(a)

Zajrzałam na chwilkę iiiiiiiii szybko odpowiadam ............ suszarka koniecznie z pompą ciepła ... suszenie wtedy kosztuje za jeden cykl od 1,5-1 zł w zwykłej bez pompy ciepła cena x3 ...

kurde....kusisz Madzialena!!
Pszczelarnia 13:17, 31 paź 2013

Gosia, PW - drzewa.
Fagus sylvatica 'Zlatia' ?
Mala_Mi 13:52, 31 paź 2013

Pan Bylinowy nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej.. wysyłkę mogę zrobić ja Kokoszka - Niekokoszce
Syla 13:54, 31 paź 2013

Gabisia napisał(a)
To jeszcze ja o suszarce
Popieram Atenkę i Madzię.
Pranie nie gniecie się (nie wolno jednak zbyt dużo na raz wrzucać).
Wiadomo, że koszule itp. trzeba prasować tak czy tak.
Bawełniane rzeczy składa się gdy są cieplutkie i tyle.
Ręczniki, swetry są mega puszyste.
Zapach płynu do płukania jest podbijany przez ciepłe powietrze i pranie pachnie 2 x mocniej.
Jest funkcja odświeżania np. marynarek bez prania.
Ja jestem zachwycona, bo nie znoszę bałaganu, a dom z suszarkami porozstawianymi po pokojach jest niezbyt miły dla oka.
Podobnie z ogrodem - człowiek komponuje, sadzi, kupuje kule ozdobne itp. - a obok zonk - majty na sznurkach

I jak zauważyłam na innych forach (gdy szukałam opinii) -krytykują suszarki TYLKO ci, którzy ich nie mają...
Zatem podobnie jak Madzia i Tosia - polecam

Również słyszałam wiele pozytywów nt suszarki i podobno nie ma konieczności używania płynu zmiękczającego na koniec prania ponieważ po wyciągnięciu z suszarki ubranka są mięciutkie ... jestem na kupnie

Malkulek - ale Ty pomysły świetnie sobie ściągasz do ogrodu ..... i sztukaterię i lampki .... muszę pomyśleć i u siebie ....
Madzenka 20:10, 31 paź 2013

Ja mam pralko-suszarkę a nie wiem czy dziewczyny piszą o odrębnych urządzeniach. Własnie odświeżam koc bo po suszeniu mi się pogniótł.....