Tak to Hoseri. Jakiś miesiąc temu robiłam tutaj porównanie, jak masz ochotę to możesz poszukać jak nie, to zrobię w weekend nowe bo znów fajnie przyrosły.
Właśnie szykuję się do 5 czy 6 ich cięcia w tym sezonie Tylko trzeba pmiętać, że tego cisa ma tylko jedna szkółka w Polsce ( Romka-dzięki jeszcze raz! ) i trzeba pamiętać aby z duuużym wyprzedzeniem rezerwować sadzonki
Brutalne Kochana ale nie wiem czy jest sens męczyć w tym miejscu Gracilimusy...Trzeba by było co drugi, trzeci dzień podkładać wąż i niech leci pod gracki ale na dłuższą metę to męczące...Może Toszka będzie miała jakiś pomysł?
Cieszę się, że u Ciebie pada U mnie też już ogrody ładnie podlane, beczki na deszczówkę napełnione, pokrzywa rozlana.
Mam cztery odmiany hakone i tylko jedna z nich szybko przyrasta. W tamtym roku kupiłam w lipcu takie sadzonki po parę listków i pieknie w ciągu rosły przyrosły
Wojsławice lubię w zwykły weekend, w "swięta" jak dla mnie za głośno ale teraz byłam umówiona na odbiór traw z drugiego końca Polski i trzeba było jechać
Dzięki wielkie i fajnie, że zajrzałaś
Niestety ogrodów nie mam idealnych, jeszcze dużo mi brakuje do Twojego bukszpanowego, ogrodu Oli, Kokoszki czy Angel. Ale dobrze, że jesteście i cały czas podnosicie poprzeczkę!
Też jestem Kochana zadowolona a wyszło całkiem przypadkowo
LadyU średnio mi tam rosła i musiałam przesadzić ja na słońce. Natomiast Hakone już tak się rozrosła, że miała za mało miejsca na rabacie i zrobiłam zamiankę
Jak już temat o molini to coś mi Moorhexe po dzieleniu marnieje...Wszystkie inne całkiem fajnie się pozbierały a te jakieś dziwne Dzieliłaś kiedyś swoje?