Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:57, 27 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Te buki to już same rosną tak jakby miały być stworzone do prowadzenia na konstrukcji Piękne są

Naprawdę są piękne Sebciu, sadź koniecznie, tylko pierwsze 2 lata trudne, potem jakoś juz idą
tak, sa stworzone do tego i potem cięcie, może szybciej będą rosnąć?
w tym miejscu kilka hakone, i kolory z bukami super mariaż...i hosty w zbliżonych kolorach

naprzeciwko te trawy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:44, 27 maj 2014

Do góry
Te buki to już same rosną tak jakby miały być stworzone do prowadzenia na konstrukcji Piękne są
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 13:41, 27 maj 2014

Do góry
Aż miło popatrzeć jak szybko idą Ci prace Masz świetne pomysły, ale pomysł Marty na kulki bym zgapil
Dereń biały - Cornus alba 13:17, 27 maj 2014

Do góry
Dzięki Sebek, posadziłam żółte bo halo ivory nie ma w okolicznych szkółkach. przycięłam same koniuszki żeby się bardziej rozkrzewiły, póki co nic nie wygląda dobrze bo tuje jeszcze małe i żadnych proporcji ani pięter nie ma rośliny małe, pełno "gołych placków " powinnam tu wrócić za 5 lat
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:39, 27 maj 2014

Do góry
Szczerze w moich też Ale tylko w ogrodzie zniose różowy kolor W domu muszę mieć stonowane barwy
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:31, 27 maj 2014

Do góry
Anita - wszystkiego co najlepsze
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:30, 27 maj 2014

Do góry
Aga - wszystkiego najlepszego - i przede wszystkim odpoczynku, oczywiście z nami

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:30, 27 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Czy ładne to musicie sami ocenić Teraz zakwitły mi irysy i skradły mi serce granatowe, bo pierwszy raz zakwitły W tym tygodniu powinien zacząć się mój ulubiony spektakl firletek, piwonii, irysów, szałwii i przywrotników Będę Was wtedy katować fotografiami

Teraz na pewno królują jeszcze tulipany na froncie

A na bylinowej czosnki, które mają ode mnie medal Best in Show

Piękne i w moich ulubionych kolorach pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:54, 27 maj 2014

Do góry
Mieszkam w ponad stuletnim domu i rzeczywiście mocno się trzyma
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:49, 27 maj 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)
Katuj fotkami, bo coś gradem straszą, co potem może być, strach się bać!

U mnie wczoraj dawało nieźle, dawno tak nie biły pioruny jak wczoraj w nocy... Ale najważniejsze, że dom cały
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:47, 27 maj 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
Piękne te twoje zdjęcia ...chyba Cię zaproszę na sesje do mnie hahahahhaah

Z przyjemnością
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:46, 27 maj 2014

Do góry
Borbetka napisał(a)
Sebek, dzieliłeś żurawki, które kwitną? Ciasno mam na rabacie i mnie kusi przesadzanie, ale są w fazie kwitnienia i nie wiem co mam zrobić. Doradź.

Kwitnących nie dzielilem, ale jeśli musisz to na pewno pozbądź się kwiatostanow, żeby się jeszcze bardziej nie trudzily Oberwalbym też część dolnych liści, by na nie też nie marnowaly sił No i dbaj o wodę dla nich
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:43, 27 maj 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

To będzie także mój ulubiony spektakl. Pozdrawiam i macham serdecznie. Bedę zaglądać do twojego ogrodu, bo jest piekny. Wręcz musiałam wreszcie założyć konto, by móc komentować.
A tak przy okazji, gratuluję cudownego wyniku na maturze i trzymam kciuki za zawodowe.

Miło mi Dziękuję i pozdrawiam
Ogrodowe komplety mebli 08:33, 27 maj 2014

Do góry
Dzięki Sebek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:16, 27 maj 2014

Do góry
Sebek, dzieliłeś żurawki, które kwitną? Ciasno mam na rabacie i mnie kusi przesadzanie, ale są w fazie kwitnienia i nie wiem co mam zrobić. Doradź.
Wersja mini mini 07:46, 27 maj 2014

Do góry
stychaz napisał(a)
Dzięki Sebek

Plany duże, zobaczymy co się uda zdziałać. Na razie na eksmisję do przedogródka czekają limki a na ich miejsce przyjdą szałwie i róże w towarzystwie zwiewnych stip.

Bardzo jestem ciekawa koloru "fioletowej" róży. Na razie pąk jest wściekle różowo fioletowy. No i ta odmiana intensywnie pachnie

Sebek, czy mi się wydaje czy Ty też miałeś oopuchlakiopuchlaki

Justyna, mam te róże, są śliczne, kolor ciemny, ale zapach dośc słaby
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 01:10, 27 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Czy ładne to musicie sami ocenić Teraz zakwitły mi irysy i skradły mi serce granatowe, bo pierwszy raz zakwitły W tym tygodniu powinien zacząć się mój ulubiony spektakl firletek, piwonii, irysów, szałwii i przywrotników Będę Was wtedy katować fotografiami

Teraz na pewno królują jeszcze tulipany na froncie

A na bylinowej czosnki, które mają ode mnie medal Best in Show

To będzie także mój ulubiony spektakl. Pozdrawiam i macham serdecznie. Bedę zaglądać do twojego ogrodu, bo jest piekny. Wręcz musiałam wreszcie założyć konto, by móc komentować.
A tak przy okazji, gratuluję cudownego wyniku na maturze i trzymam kciuki za zawodowe.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:24, 26 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pięknie się robi Z jednej strony na froncie konweniowalaby ta lawenda, ale z drugiej strony Ice Dance jest fliczna przez cały rok.... Ale to jest Twój tron

no to mi napomagałeś

właśnie dlatego mam dylemat ... ice dance przeszłaby na wprost ... a viva jest w zasadzie zimozielona ... no i co tu począć ... czy ogrodowiskowiskowo siem zapytowywuje "jak żyć" ?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:21, 26 maj 2014

Do góry
Pięknie się robi Z jednej strony na froncie konweniowalaby ta lawenda, ale z drugiej strony Ice Dance jest fliczna przez cały rok.... Ale to jest Twój tron
Brzoza - Betula 22:42, 26 maj 2014

Do góry
Sebek już zasadziłam śliwę ale Pissardi bo innych u nas nie mieli ale brzozy też sobie kupię
Dzięki za odpowiedź!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies