Względy estetyczne
Jak masz tam słońce to daj lawendę.. która jest śliczna, a w Twoim wydaniu zawsze prześliczna. do róży lawenda pasuje.
Względy paktyczne
Ice dance lepiej rośnie w półcieniu, cieniu, na słońcu jest brzydsza, po zimie ma często brzydkie końcówki, które mnie wnerwiają i dlatego tę trawkę wyciepałam.... dałam jej teraz drugą szansę.. ale bez przekonania.
Mój głos lawenda na front... będzie ładniej, a Ice Dance do cienistej rabaty którą rozświetli.
Świecznica nie lubi za dużo słoneczka... kwitnie stosunkowo krótko... lubi dość wilgotono.
Rozumiem dylemat z kjubem niezpominajkowym.... na chwilę obecna mam ochotę zlikwidować moje poletko tulipanowe całkowicie i posadzić jakie byliny... ale wiem, że wiosną bym była rozczarowana.. wiec idę wetknąć moje aksamitki pomiędzy tulipki.... niech rosną... by rabata nie wnerwiała.
Bodziszek z paprocią... piękna aranżacja

Baaaaaardzo mi się podoba

Może z ogrodniczkowaniem jeszcze sie uczysz, ale zmysł estetyczny masz wysoko rozwinięty.. i stworzysz cudo nie ogród.... a jakbyś miała nadmiar gotówki..to dopiero byśmy wisiały wszystkie na płocie
Zmałpowałam od ciebie trawki i jeżówki, tylko u Ciebie tak od linijki, a u mnie.. jak u mnie
I wiem już gdzie są Kostomłoty.... niestety godzina przejazdu byłą taka, że zawsze było zamknięte... to jest ogromna szkółka, u nas takich dużych nie ma.. Nawet ta koło Bogdzi jest większa niż nasza największa ..
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.