Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

stychaz 21:40, 20 maj 2014

Cieszę się, ze Twoim cisom się nie pogarsza.

Co do geometrii, to ja busz lubię ale u innych. Nawet jak u mnie się rośliny za bardzo rozrastają, to zaczynam dzielić, przesadzać albo rozdawać

Takie zboczenie zawodowe, lubię jak jest wszystko równo i poukładane. W domu niestety też tak mam, ale tutaj (przy dzieciach) moje granice tolerancji uporządkowania musiały się trochę przesunąć
stychaz 20:16, 22 maj 2014

Rhapsody in blue

Sebek 20:55, 22 maj 2014

Uwielbiam te stalowe donice A dalsze zmiany będę z chęcią podglądać, bo są świetne
stychaz 22:01, 22 maj 2014

Dzięki Sebek

Plany duże, zobaczymy co się uda zdziałać. Na razie na eksmisję do przedogródka czekają limki a na ich miejsce przyjdą szałwie i róże w towarzystwie zwiewnych stip.

Bardzo jestem ciekawa koloru "fioletowej" róży. Na razie pąk jest wściekle różowo fioletowy. No i ta odmiana intensywnie pachnie

Sebek, czy mi się wydaje czy Ty też miałeś opuchlaki? Czy udało Ci się je zwalczyć?
stychaz 07:11, 27 maj 2014

Przycięłam bukszpanowe żywopłoty - nie wytrzymałam. Teraz czekam aż szałwie zaczną się zza nich wynurzać
Milka 07:46, 27 maj 2014

stychaz napisał(a)
Dzięki Sebek

Plany duże, zobaczymy co się uda zdziałać. Na razie na eksmisję do przedogródka czekają limki a na ich miejsce przyjdą szałwie i róże w towarzystwie zwiewnych stip.

Bardzo jestem ciekawa koloru "fioletowej" róży. Na razie pąk jest wściekle różowo fioletowy. No i ta odmiana intensywnie pachnie

Sebek, czy mi się wydaje czy Ty też miałeś oopuchlakiopuchlaki

Justyna, mam te róże, są śliczne, kolor ciemny, ale zapach dośc słaby
stychaz 18:27, 27 maj 2014

Widziałam ją u Ciebie Irenko. Właśnie zapachem się rozczarowałam. Nawet jak wetknę nos, to nic nie czuję Na szczęście kolor w pełni to rekompensuje.
bleebla 21:32, 27 maj 2014

wrzucisz zdjęcia róży ?
Madzenka 23:17, 27 maj 2014

stychaz napisał(a)
Widziałam ją u Ciebie Irenko. Właśnie zapachem się rozczarowałam. Nawet jak wetknę nos, to nic nie czuję Na szczęście kolor w pełni to rekompensuje.

Dlatego ja nie wącham róż tylko oglądam
stychaz 06:57, 28 maj 2014

No tak, to bym się nie rozczarowała ale i tak bardzo mi się podoba. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie kwitła razem z Aspirinkami.
Po burzy

Pędzelki cisa pouginały się pod ciężarem wody