Asiu! dziękuję. Wiesz jak ucieszyłam się z rozwiniętych pierwszych kwiatków róż.
To Pariser Charme. rozwinęły się jak mnie nie było. Zrobili mi zdjęcia i przesłali na tel.
Teraz już mniejsze kwitnienie. Wcześniej wyłamały mi się wielkie pędy.
Delicius Candy chce już zmieniać kolor, szkoda.
Podoba mi się odmiana za kolor i wysokość odpowiednia, sztywne łodygi nie pokłada się.
Ja się przyznam, że po górach nigdy nie chodziłam - zawsze wolałam wodę.. co prawda obecnie wciąż nie ciągnie mnie jakoś nadzwyczajnie, to takie widoki kuszą, zeby kiedyś spróbować i przeżyć to samemu
Nie wiem, co to za trawa.Ta trawa to jest u Agnieszki-agapant. https://www.ogrodowisko.pl/watek/6741-daleki-od-idealu?page=65
I jej musisz pytać o nią .
tym roku
Ja wczoraj u niej byłam wizytą
tez mi się ona podobała.
Jeżówka Butterfly Kisses .
Od ubiegłego roku w moim ogrodzie i jestem ją oczarowana w tym roku
Ewo!
w tym roku nie sprawdzają się zimne wieczory i r...
cały czas zastanawiam się jak to zrobić z tym zwolnieniem,
ale jak niemoc dopadnie to i tak położy na łopatki.
Uśmiech wyzwala... ta kolekcja narodowa
ale zaspokoiłam się kolorami pomarańczowych jeszcze dwa są do rozwinięcia, ciekawa czy nie ponowna pomyłka. Jowey Linda.
moja stara odmiana Preference, zmienia kolor łosoś/różowy średni krzak.
Sroki mi zawinęły wstążeczkę( znalazłam w innej części ogrodu wytaplana w kretówie) i wyjadają świeczkę, a okazało się, że ona kilku kolorowa była, ciekawe, który kolor najbardziej im smakuje, eM się odgraża, że wiatrówkę użyje
obsadzone teraz trzeba czekać aż się rozrośnie i jeszcze we wrześniu doda cebulowe
fajny ten hibiskus
wrotycz u sąsiada robi mi za tło w lesie