Kasiu, podlewaj systematycznie, poobrywaj mu te brzydkie liście. Teraz mu jest przed zimą najbardziej potrzebne odzyskanie turgoru w liściach.
Może zacieniuj siatką?
Tak jak wielu forumowiczów wpadam na forum, oglądam, podziwiam i pełna zapału chcę wprowadzić zmiany w moim ogrodzie. Trafiłam tutaj przez Gardenarium, gdzie
oglądając realizacje ogrodów zachłysnęłam się trafnymi i gustownymi zestawieniami roślin. Niestety gdy przyszło do próby realizacji wydaje mi się wszystko nie tak...niestety.
Bardzo proszę o pomoc i podpowiedzi
Nadrabiam zaległości, kilka zajętych dni i zaskoczenie, nowa strona Gardenarium. Piękna, wiele wieczorów pewnie tam spędzę.
U mnie dziś dwukrotna ulewa przygięła hortensje i trawy. Ziąb. Szkoda mi lata .
Już sobie wyobrażam co będzie się działo w tamtym wątku po Twoim powrocie.
Zapewne brakować w nim będzie tylko ambrozji.
Super, dzięki, jesteś wspaniała.
takie udało mi się jeszcze zrobić z góry..słoneczko trochę przeszkodziło
Nie mam gdzie przesadzić drugiego..miejsca takiego raczej brak.Czy przesadzenie niebieskiego na środek?? ale czy to nie ze szkodą? jeżeli zostawię tak jak jest to podsadzenie żurawkami,trawkami niskimi coś temu miejscu da??
Jestem tam umówiona z głównym ogrodnikiem Ale to w piątek, w czwartek jestem umówiona z całkiem kim innym. Waldziu, nie zabaczyłeś wklejanki w ogrodach inspirowanych naturą. Wybrałam subtelne kompozycje
Czeka nas (we dwoje w końcu będziemy) porcja kolorów i moc wrażeń.