Lemon Rokoko ma jeszcze pąki więc na razie nie moge pokazać.
Wieczorem mocno wiało ale niestety deszczu nic Troche mialam pietra wracając do domu samochodem bo wiatr spychal mnie z drogi. Teraz cisza ale jednej fazy prądu nie ma. Kable porozciągane po domu aby lodówka działała i komputer
Kocimiętki.. ta jest dla mnie mega super fajna.. Purple Haze
Po przetaczniku Knallblau zostało wspomnieni, Aztec Gold w tym roku się położył i był brzydki.. fot onie dam bo paskudne..
Juki już się sypia..
Przetaczniki też są piękne.. caradony też dokupiłam .... Cottony po ścięciu kwiatostanów będą niskie, ale teraz maja wysokość Caradony lub nawet więcej...
Tak pisało..
Astra dziwnego też kupiłam.. a miało być tak już jednolicie..
I kilka nowych jeżówek.. oj jestem niepoprawna
Kupilam jesienią całą serię róż z serii rokoko tantau. maja pierwsze kwiaty. One niestety nie pachną ale sa takie urokliwe, że warto je mieć. U mnie sa na razie w donicach. Hot Rokoko to zdecydowanie nie jest mój kolor. Nie wiem co z nią zrobię? Playful Rokoko zdecydowanie na tak. Kwiaty rosną w bukietach i jest ich baaardzo dużo. Upaly trochę dają sie jej we znaki
Iwonko, Ty tak trochę masz swojego udziału w narodzinach podokiennej Hakonki naprawdę rosną Zastanawiam się czy nie wysypać tej rabaty żwirem, kora nie zda egzaminu, bo płynąca woda podczas ulewy może ją zabrać
A ta hortensja to jaka? Bo do tej pory byłam przekonana, ze to Anabelle.