Podoba mi się. A wiedz że jestem specem w tym temacie
I logo nowe. Dobre.
Zmieniam zdanie- nie tylko podoba mi się. Oglądnęłam raz jeszcze. Jest WOW po prostu
Jeszcze zapraszam tutaj, co prawda nie jest skończone.. ale już działa. Postaram się uzupełniać w zdjęcia publikacji, odcinki te co są w necie i brygada informatyczna także postara się mam nadzieję
U mnie wszystko na wcisk, ale one są wysokie więc jak najbardziej podsadzone niższymi - jak najbardziej, ja np. obcinam dolne liście, aby te roślinki co rosną niżej też miały choć trochę światła.
Późne lato może być bardzo zjawiskowe dzięki subtelnym zestawieniom. Dziewanny, rozchodniki o ciemnych liściach i nieco śnieżnej bieli firletki. Sami zobaczcie. A na deser suche czosnki w beżu i fiolecie.
Zakupilam storczyka Vanda okolo 5 miesiecy temu. Od razu bylo widac ze ma chorobe korzeni, liscie zaczely opadac, probowal wypuscic nowe korzenie ale konczylo sie to na probie wyjscia korzenia do 3 cm i zasychal.
Spryskalam go topsinem, byl spokoj przez 3 meisiace wypuscil liscia znowu proba wypuszczenia korzeni i znowu usychanie lisi. które opadaja.
Zostaly tylko 3 ( tydzien temu spryskalam go znowu topsinem) i teraz nie wiem co dalej z nim robic, czy odciac te stare korzenie znupelnie i wsadzic go do ukorzeniacza?
Moge doslac zdjecia i bede wdzieczna za pomoc! Zal mi go bardzo i probuje go ratowac juz tyle czasu jest wsadzany do wody raz w tyg i spryskuje go w tyg kilka razy woda
pozdrawiam kasia