Podoba mi się. A wiedz że jestem specem w tym temacie
I logo nowe. Dobre.
Zmieniam zdanie- nie tylko podoba mi się. Oglądnęłam raz jeszcze. Jest WOW po prostu
Jak znajdziesz chwilkę to napisz proszę czy na podwyższonej rabacie pod domem powinnam dać drenaz z gruzu? Czytałam o tym w jednym z Twoich artkułów. Myślimy o wybudowaniu coś ala domicy...
edit: zapomniałam napisać że będzie poniżej 1m wysokości 60-może max70cm?
Tak, jeśli donica wymurowana albo inna, to woda musi mieć swobodny odpływ, ale trzeba pozostawić zapas. Tzn. wypuścić rurkę, żeby na dnie nieco (około 10 cm) zostawało wody, będzie podsiąkać.
Albo położyć taką specjalną jak do zielonych dachów warstwę kubełkowatą, gdzie woda zatrzymuje się w kubełkach, a jak się napełnią, to wypływa przez dziurkę w górze kubełka.
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jednak chyba mało precyzyjnie sie wyraziłam to będą donice "przyklejone" do fundamentów i schodów (jest to przed wejściem do domu) nie chcę wysokiej podmurówki tylko schodkowo (o ile się to uda) rośliny. Będzie to takie obrzeże na fundamencie bez dna.. czy wtedy też powinnam zastować takie rozwiązanie?
Danusiu. Jak dla mnie strona wygląda bardzo dobrze. Strona jest nowoczesna, dość przejrzysta, pokazuje to, co najważniejsze, wywołując efekt "wow" i przekonanie o ogromnym doświadczeniu Twojej firmy.
Mogłabym przyczepić się tylko do szczegółów:
- wg mnie zbyt duża czcionka tytułów na podstronach, np. tutaj http://www.gardenarium.pl/realizacje/elegancki-i-zadbany-ogrod-zimozielony
- Nie wiem, czy te kółka/maski na miniaturkach zdjęć w galeriach nie są za małe , ale pewnie się czepiam
- zwróć uwagę na znak wodny na zdjęciach- to jest stare logo
- czy masz możliwość edycji przynajmniej tekstów i zdjęć w galeriach "Realizacje" w cms? To ważne, żebyś nie musiała zwracać się do wykonawcy za każdym razem, gdy będziesz chciała dodać nowe zdjęcia