Cykne jak naładuję w gabiona le to na pewno nei będzie jutro. Anno-nie musze zgadywac że to Twoje Aniu tak się ucieszyłam dzisiaj
przestaniesz wreszcie! tylko goście, alkohol, kosmetyczki! a popracować w ogrodzie ? a mieć czarne pazury? a mieć obolałe kolana? to kto? ja tylko? buuuuuuuuuuuuu
a ja płacę 60zł co 2 m-ce poedlewam tylko deszczówką ale niestety stracony czas kótry można by milej spędzić
jes jes jes ... uwielbiam ten kaskadowy efekt forum ... ... ktoś powiedział trawnik ... szambo ... licznik jeden czy dwa ... lać długo czy krótko i już bidny człowiek ma kilka stron postów do przeczołgania ... ehhhhhhhh ... ... przeczołgałam się przez dylematy i kwestię tanio czy drogo ... i cóż ... przecież to ostatecznie i tak zależy od płacącego )))) ... ...
Zdjęcie może nie najciekawsze, ale chciałam pokazać jak mi wyrosły różowe jeżówki, są wyższe od obiedki (obiedka zaczyna nadrabiać kwiatostanami ). I mają bardzo duże kwiaty - tu na mojej dłoni
Gabi - kupowaliśmy łupek granitowy, niestety w proównaiu do cen na dolnym sląsku to u nas drogo