Sebek- dzięki za pochwały, staram się i co roku coś poprawiam, żeby było jeszcze ładniej
Iwona- witam również bardzo serdecznie, dzięki wielkie to cieszy bardzo jak ktoś chwali i potem mam jeszcze większego powera do pracy
Agatko- staram się bywać, choć nie zawsze mi to wychodzi, ale zaglądam do Was i śledzę.
Netka - ta trawka to jakiś trzcinnik ostrokwiatowy overdam, ale ogólnie nie polecam, wiosną ładny, a później taka zwykła trawa jak dla mnie. Myślę, że z Pissardi sobie poradzisz bez problemu, mam szczepione i nieszczepione, można prowadzić w kulę albo inaczej, w zależności jak pasuje, ja tnę je dwa razy w sezonie po kwitnieniu, silnie, po prostu wycinam wszystko co mi nie pasuje, to im służy, bo ładnie się zagęszczają, ale niestety gorzej przez to kwitną, dlatego już w sierpniu nie ciąć.
Jeśli chodzi o bobo to podobno do 1m, u mnie nie osiągnęły jeszcze takich rozmiarów, ale tu też możesz kształtować wysokość, co roku na wiosnę tnij mocno to będziesz miała niższy, mocno rozgałęziony krzew, ja tak robię.
Maria- pozdrawiam również i dziękuję
Marta- ależ teraz jestem happy
A teraz brykam zrobić kilka fotek