A najlepszy w tym wszystkim był listonosz
Akurat wyjeżdżałam z domu a w skrzynce widzę awizo. Nosz kurde sobie myślę. Człowiek cały dzień prawie w domu, wyjechałam na chwilę załatwić kilka spraw a on trafił akurat wtedy. Wyszłam z samochodu wyjąć ten papier. Patrzę a on jakoś dziwnie wypełniony. Czytam i czytam i jak nie parsknę śmiechem…
No szczęka mi opadła z niedowierzania. Poszłam do tego śmietnika, patrzę w górę no i ją widzę. Jest
Przyjechała paczka z Alb...
Szałwia Caradonna bardzo ładne sadzonki.
Jednak astry marcinki takie biedule. Może się rozwiną i będą tak piękne ja Island Samoa
W nocy trochę popadało. Wiem, że deszczy nie brakowało, a niektórzy mieli/mają ich nadmiar, jednak mnie ten deszcz ucieszył. Wciąż mam w pamięci zeszłoroczną straszliwą suszę i jak nie pada tydzień, to zaczynam się denerwować…
Prace albo roboty porządkowe w trakcie a i z kondycją coraz lepiej. Kto w marcu kosi trawę o zgrozo. Kopce karczownika ( bo to chyba on) wywiezione na rabatki.
Rabata południowa obecnie 2024 na ziemię przy obrzeżu nie patrzymy teraz zawiozłam.bo tam było łyso muszę jeszcze dodać kompostu przemieszczać wyrównać i dosiewke zrobić żeby było już tak należy no i kancik do poprawki