MAdziu - ja jestem w gorącej wodzie kapana i te oczekiwania gdy głowie milion marzeń , pomysłów i nadzieji mnie ZAbijają.
Nie stresuj się idziesz do przodu, zmieniasz i masz najpięknijeszy warzywnik pod polskim niebem.
A kreta dziada zabij!
Agnieszka ja tez mam teraz mało czasu na forum ..to raczej zajęcie jak pogoda nie dopisuje . w końcu lato i z pogody trzeba korzystać . w poprzednia niedzielę zaliczyłam giewont ...już enty raz , ale znowu przytargałam z niego trawę ukochaną i poszerzyłam nasadzenie pod grujecznikiem .
Ewka -- trawa to w końcu jest jak chwast ..niby zniknie a na drugi rok wyrasta jak gdyby nigdy nic
Agnieszka -Gusiarz -- kobieto wpadaj - bez żadnych zbędnych ceregieli .
Anita -Enya----- podpora jest z kutego żelaza robiona na zamówienie . sama w sobie jest w zimie ozdobna
Madziu ----teraz tak dostojnie się nazwałaś .
Betka --- w tym roku pierwszy raz udało mi się rozmnożyć róże . mam 4 szt i tylko problem bo zapomniałam co rozmnożyłam . ale to w moim stylu coś zapomnieć
co do sadzenia róż to teraz sadzimy tylko te z pojemników . ale jesień tuż tuż . a w jesieni najlepsze sadzenie z gołego korzenia i 100% tańsze
Sebek -----przygotowania już trwają . logistyka to mój konik . modle się o pogodę i żeby wreszcie wszystkie komary sobie odleciały , bo w moim ogrodzie jest ich teraz milion .
jeszcze tyle ich nie widziałam w swoim życiu .
ale nawet wczoraj wieczorem nie dało się zjeść lodów na rynku u Wencla , bo nawet tam atakują , czego nie pamiętają najstarsi Krakusy
Malkul ---pozdrawiam i też podglądam twoje poczynania . aaha wspaniały pomysł z donica z rury kanalizacyjnej
Kochana- zieloną potrzebuję, przyjmuję każdą ilość od 1 do 80.hihihihihi SERIO. Odbiorę osobiście ma się rozumieć, oglądałam u Cibie ogród i podziwiam, bujnie masz że hej.
Anita HURAAAA - chętnie pomogę, Rozmnażanie: Przez odcinanie ukorzenionych rozłogów dorosłej rośliny, wczesną wiosną lub jesienią. Także przez sadzonki pędowe.