Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

JulkAd 14:58, 23 cze 2013

Nie fiem, jak sobie inni Ciebie wyobrażali, ale ja od początku wiedziałam, że Ty Wiewiórka, a nie Bociuś...jesteś dokładnie Taka jaką masz być i tyle...buziam niedzielnie ...i uciekam, bo mnie ściska w dołku z żalu, że Cię osobiście poznać nie mogłam....
Bogdzia 16:21, 23 cze 2013

Przekleję z mojego wątku do Twojego żebyś miała bliżej do przeczytania:

bociek napisał(a)
Bozenko, nie wyobrazasz sobie nawet jak strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam. Zdecydowanie za malo zostalas przez mnie wysciskana

Buziam i zycze milej niedzieli

Bociusiu jak teraz miło z Tobą gadac jak mam Cie przed oczami. Ja tez mam takie samo wrazenie ze za mało sie wyściskałyśmy mimo że przecież jednak sie wyściskałyśmy i więcej niż z innymi. Jesteś super dziewczyną. Ostatnio do kilku osób tak napisałam i w każdym przypadku jest to najszczersza prawda bo mimo ze jesteście inne to kazda fantastyczna i niepowtarzalna. Bardzo sie cieszę ze byłam u Danusi bo tylu wspaniałych osób w jednym miejscu nie ma na całej kuli ziemskiej. Buziaczki ślę.
Urszulla 16:22, 23 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Nie fiem, jak sobie inni Ciebie wyobrażali, ale ja od początku wiedziałam, że Ty Wiewiórka, a nie Bociuś...jesteś dokładnie Taka jaką masz być i tyle...buziam niedzielnie ...i uciekam, bo mnie ściska w dołku z żalu, że Cię osobiście poznać nie mogłam....

ha,ha
ksywy nie da się tak łatwo odkręcić.
Fajnie że mogłam zobaczyć jak wyglądasz w realu,
po prostu doskonale,
pozdrawiam Bociusiu
Magda70 20:04, 23 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
Kaśka po poznaniu twarzą w twarz ... wyściskaniu ... jestem jak na haju i zupełnie nie fiem co o tym by rzekł wiadomy wujek na F ... ale kofam Ciem rudzielcu ...

o tak...gwiazda filmowa!! Dwie gwiazdy ma się rozumieć...
gierczusia 20:37, 23 cze 2013

Bociuś .. Jesteś niemożliwa , wiesz .. ??...
Żałuję ,że nie mogłam Cię poznać osobiście .. Jesteś Fantastiko babeczka
Madzenka 20:46, 23 cze 2013

Ho ho wszyscy się w Kasi zakochali, bo jest w kim Chyba od dzisiaj będą pisać KATARZYNA a nie Bociek

I ja nie wiem co to za formu, że czujemy jakbyśmy się od lat znali.
I będę pamiętała te piski gdy się zobaczyłyśmy

Kofam
ana_art 20:50, 23 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Bociuś ta dostojna rudowłosa Pani to Ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EWA jak o przeczyałam o padłam ze śmiechu nie żeby Koasieńka nie była dosojna, ale bardziej mi pasuje określenie zwariowany podlotek Kaśka dzięki za gadki, uwielbiam Twoją energie, radość, wszysko uwielbiam a kulka jeśli będzie jeszcze srebrzysta już jest Twoja, były jeszcze czarne buziam cmok aaaa i zapraszam do siebie koniecznie!
aaaa i jak czytałam te szysytkie komentarze na Twój temat to przyszło mi na myśl jedno stwerdzenie "wejście smoka " hahhaha
Madzenka 20:59, 23 cze 2013

ana_art napisał(a)
EWA jak o przeczyałam o padłam ze śmiechu nie żeby Koasieńka nie była dosojna, ale bardziej mi pasuje określenie zwariowany podlotek Kaśka dzięki za gadki, uwielbiam Twoją energie, radość, wszysko uwielbiam a kulka jeśli będzie jeszcze srebrzysta już jest Twoja, były jeszcze czarne buziam cmok aaaa i zapraszam do siebie koniecznie!
aaaa i jak czytałam te szysytkie komentarze na Twój temat to przyszło mi na myśl jedno stwerdzenie "wejście smoka " hahhaha

Celne wejście smoka
rozajerycha 21:37, 23 cze 2013

Zacznę od pytania.
Bociuś zdjęłaś chociaż na sekundę okular ???
Wiewiórka nic,a nic z bociana chociaż może szczupła figura.
Kasiu wybacz,że nie krzyczałam,ale musiałam poddelektować się Twoimi słodkimi tonami ))))))))))))))))))
Fajna dziewczyna jesteś miło Cię "poznać"osobiście .
Tulę mocno
Martek
malkul 22:31, 23 cze 2013

No patzrzcie co za śliczny Rudzielec.Uwilbiam kobiety o rudych włosach idę szukać fotek ze spotkania.