z ziemia to juz cala historia szkoda gadac... mam teraz zamiar dosiewac i posypywac torfem czy ziemia, dzisiaj caly dzien leje wiec troche to nawodni
a przed tym dosiewaniem skosic ta trawe mocno? a nawoz dawac po dosiewkach - nie zaszkodzi to tym dosianym?
czyli rozumiem ze to ponizej to na pewno trawa? bo tak sie dziwnie rozkladala i widac juz nawet po prawej jakies te chyba pedy siewne wychodza...
Dziewczyny myślę cały czas co dać tej hortensji w nóżki i tak natchnęło mnie,że mam za brązowymi trawkami takiego rozchodnika, był on tak na szybko tam posadzony przed zimą.
I tak myślałam,żeby połączyć go z hortką i seslerią jesienną co o tym myślicie? Jeżówki będą tam jednak za wysokie, a chce żeby było widać,że to hortensja na pniu. The Beatles nie dostanę u nas, a seslerie jesienną widziałam, więc zostanie ona, tylko sprzydaloby się coś jeszcze kwitnącego?
Dziękuję Mireczko w imieniu liliowców Mam ich kilkadziesiąt
Sama zobacz, to ta sama rudbekia Scherry Brandy. ??Taka kupiłam .
O bardzo ci dziękuję za te informacje.Tak zrobię, jak piszesz.Dziękuję ,I zza odwiedziny tez
Będę i do ciebie zaglądać,oczywiście
Jeszcze kupiłam miniaturowa.Ale ta ponoć nie zimuję.Szkoda
I liliowce dla ciebie
po moim podlewaniu.Bo deszczyk to juz nie pamiętam kiedy był .
Ja go mam w donicy w koszu z cannami, 3 rok.
Ale na zimę zabieram tą donicę do piwnicy.Na wiosnę donica z cannami miniaturowymi idzie do ogrodu I on potem gdzieś znowu wychodzi,
A u ciebie Jolu się wysiewa w gruncie, po zimie ??
Pracusie