Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:54, 26 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Też doczytałem o płaszczyku - i o ilości kulek, które mogłabyś kupić za równowartość.... Koszt alternatywnym są kulki, ale pomyśl o użyteczności całkowitej jaką przyniesie Ci zakup tego towaru
Po za tym wskaźniki makroekonomiczne ostatnio wskazywały, że stopa inflacji uległa redukcji, czyli mimo tego, że wartość nominalna płaszczyka nie uległa zmianie, to wartość realna już tak. Także jeśli Adamo by się czepiał to możesz mi śmiało powiedzieć slogan, którym posługiwała się Agata Kulesza w tej słynnej reklamie o oszczędzaniu

... staram się zrozumieć ale choć bardzo się staram bliska jestem kulki ................ w łeb ...
żyję bo intuicyjnie stwierdzam, ze jesteś po mojej stronie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:46, 26 mar 2014

Do góry
Też doczytałem o płaszczyku - i o ilości kulek, które mogłabyś kupić za równowartość.... Koszt alternatywnym są kulki, ale pomyśl o użyteczności całkowitej jaką przyniesie Ci zakup tego towaru
Po za tym wskaźniki makroekonomiczne ostatnio wskazywały, że stopa inflacji uległa redukcji, czyli mimo tego, że wartość nominalna płaszczyka nie uległa zmianie, to wartość realna już tak. Także jeśli Adamo by się czepiał to możesz mi śmiało powiedzieć slogan, którym posługiwała się Agata Kulesza w tej słynnej reklamie o oszczędzaniu
Kubusiowo II 16:44, 26 mar 2014

Do góry
Ewa

Sebek fakt, że u nas nieco później wiosna ale masz rację..... przeżywam dwie wiosny jednego roku

MałaMi Buziam

Ania no mnie jakoś one nie wychodzą.... chociaż jak ciełam teraz hortensje u Teściów to od niechcenia wsadziłam patyki w ziemię i jak na razie jest dobrze

Marzenka ano

Renatko robiłam w zeszłym roku całe mnóstwo. Przeżyły dwie, jedna Anabell i druga Limelight. Jednak patrzyłam na nie teraz i nie wiem czy dały radę.....

Ewa dzięki i pozdrawiam

Kasia no chyba jednak wyrastają..... Kuba od piatku chyba miał katar ale nic poza tym..... dałam mu syropu z czosnku, cytryny i miodu i do tej pory jest oki.

Tessi dziękuje bardzo!

Basieńko duzo serca i nerwów jednoczesnie nas to kosztowało ale opłacało się! Klełam jak kopałam ale cieszyłam się jak dziecko gdy mogłam juz sadzić rośliny
Żurawkom nie wiem co jest. Niech sobie siedzą na razie a jak nie dadzą rady to wyfruwają stąd i zasadzę inne Tylko jeżeli to grzyb to co z ziemią zrobić ??

Krysiu dzięki! Buziaki posyłam

Marlena cieszę się, że podoba Ci się nasz ogród

Betyśka całe wieki Cię nie widziałam! Mam nadzieje, że troszkę do nas wrócisz. Uściski przesyłam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 16:32, 26 mar 2014

Do góry
Czuję się tak samo jak Iza - dodatkowo zmiażdżony tym pięknem, które bije od Twojego ogrodu Zmiany, które wprowadzasz są bardzo trafione
Moje storczyki 16:03, 26 mar 2014

Do góry
Hmmm - te plamy zmyłbym wodą z płynem do naczyń i czekał dalej czy choroba będzie się rozwijać - jeśli tak to masz jeszcze inne sposoby, o których pisałem na PW Piękne okazy tak w ogóle
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:25, 26 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Zawsze coś Na ten kierunek raczej nie pójdę - będę się musiał rajcować czym innym

No ja myślę, bo ja czekam na minimalistyczny dom i ogród w twoim posiadaniu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:24, 26 mar 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek matura będzie na 100%
Świdectwo z czerwonym paskiem tylko swidczy o tym , ze się rozkręcasz, zacząłeś przeciętnie, finisz mistrzowski

Otóż to! nie początek, a finisz się liczy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:21, 26 mar 2014

Do góry
Dzieki Sebek, tej strony jeszcze nie czytalam. Tak to jest, jak sie ostatnie wpisy tylko zdazy przeczytac.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:14, 26 mar 2014

Do góry
Ana - widzę, że teraz zaczniesz inwestować w piękne figurki skoro na badylki brakuje miejsca Rodzina krasnali wygląda super!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:11, 26 mar 2014

Do góry
Wróć się stronę wcześniej - jest link
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:44, 26 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Już mi się podoba - będzie cudnie!!!

ciszę się
teraz, jakoś Waligórę trzeba do wyrównania przekonać, ale się uparł, bo mu w szkółce tak powiedzieli i...!
Za jakiś czas zrobię porównanie, bo sama jestem ciekawa
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:41, 26 mar 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)

Dziękujemy, a jak Waligórze się podobał
widok na ogólny rozgardiasz

Już mi się podoba - będzie cudnie!!!
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 13:36, 26 mar 2014

Do góry
Mam nadzieję, że wróciłaś już na stałe Wiosna u was powala
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 13:35, 26 mar 2014

Do góry
Przepiękne te zdjęcia na GAPie - jak i cały ogród
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:02, 26 mar 2014

Do góry
Wiola napisał(a)
Witam Sebku!!
Właśnie jestem w trakcie lektury twojego wątku
Zadziwia mnie twoja wiedza..... Chyba bede wpadać po rady Bo ja początkująca....

Życzę powodzenia w walce o oceny i na maturze....

I ide dalej czytać

Na forum są inne wątki, w których znajdziesz więcej pożytecznych informacji Zwłaszcza te tematyczne Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:00, 26 mar 2014

Do góry
agata19762 napisał(a)

ale wyrosłeś
mój M ma 182 cm ....

ostatnio na imprezie był taki gość o dwie głowy wyższy od mojego eMa,
mój miał kompleksy

odwzajemniam pozdrowionka i trzymam kciuki już teraz...

Też spotykam ludzkie wieżowce, ale kompleksów z tego powodu nie mam
Dzięki za trzymanie kciuków - przydadzą się
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:58, 26 mar 2014

Do góry
gunia1990 napisał(a)

haha jak się zdecydujesz pójść na architekturę krajobrazu to już nie będziesz tak reagował tylko się będziesz tym rajcował

piekną wiosnę masz w ogrodzie, ja jak na razie mogę się tylko pochwalić azalią na parapecie

Zawsze coś Na ten kierunek raczej nie pójdę - będę się musiał rajcować czym innym
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:56, 26 mar 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
No i w końcu nadrobiłam i u Ciebie Bo póki co czytam dokładnie co u kogo Trawnikowe rady zapisałam. Za wystawienie ocen trzymam kciuki i pozdrawiam, Sebastian.

Ja również - sebuśkam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:09, 25 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Może i mądre - ale również bardzo życiowe i podparte argumentami - między innymi jednym o wysokości 185 cm, który Cię serdecznie pozdrawia

ale wyrosłeś
mój M ma 182 cm ....

ostatnio na imprezie był taki gość o dwie głowy wyższy od mojego eMa,
mój miał kompleksy

odwzajemniam pozdrowionka i trzymam kciuki już teraz...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:21, 25 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Rewacooooo???? Masakra

haha jak się zdecydujesz pójść na architekturę krajobrazu to już nie będziesz tak reagował tylko się będziesz tym rajcował

piekną wiosnę masz w ogrodzie, ja jak na razie mogę się tylko pochwalić azalią na parapecie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies