od dołu gazony mają wysadzone bluszcze, w tym sezonie zarosną te gazony, kawałek przy schodach są cisy, a potem te przewrotniki, to super pomysł, obejrzę i pomyślę, bo nie mam ich
a i z gazonowej rabaty wylatują jałowce Wiltoni. bezsensowny pomysł był
Sebek, fajnie 'pokulkowałeś" buksiki. Nie pasuje mi u Ciebie ten jeden kulkowy świerk wsród bukszpanów, powinieneś go gdzieś przesadzić, ale to moje zdanie...
Sebek - fajnie że Ci się podoba - krokusy to już wspomnienie ale mamy ciekawy rok, chociaż w cieniu jeszcze mam nawet pączki więc jeszcze będę podglądać
Ania ds nie żartuj przecież my jedno województwo - a róże już i u Ciebie mają pewnie listki maleńkie
Po tym, co pisze Syla o swoich nowych donicach stwierdzam, że Marcantonio to był trafny wybór. Ta donica ze zdjęcia dwa razy zleciała z tarasu i nic jej nie jest (oprócz kilku zadrapań), ale postawiłam ją w końcu na kostce. Na dodatek mam z głowy wszystkie donicowe "chciejstwa", bo żadne inne donice do Marcantonio nie pasują (przede wszystkim rozmiarem, bo razem z rośliną mają ok 180 cm i nawet wysokie metrowe donice wydają się małe przy nich).
w którym przy lustrze jest świerk a pod nim kupka trawy ? ... szukam i szukam i nie ma ... a głowę bym dała, że widziałam, że lekko i że zasłania ... ehhhhhhhhhh